reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Jeśli chodzi o zabawki, to nie popadajmy w paranoje. W sklepie tez dotykają tego różne osoby. Uważam, ze wypranie powinno spokojnie wystarczyć.
No wlasnie tez tak stwierdzilam ;) wypipre w wysokiej temp i juz :) no to chyba musze wrocic do sklepu, bo tam tych zawieszek bylo sporo za smieszne pieniadze, a w sklepach to drogie jak cholera..

reklama
Wstępnie Jaś albo Staś po naszych zmarłych ukochanych dziadkach, ale nie wiem czy nie zmienię zdania. Podoba mi się Ignaś ale mam w rodzinie już więc odpada. Wojtuś ładnie :)
Widze, ze u nas podobnie [emoji6] też pierwsza ciaza, i tez miala byc dziewczynka, ale jest zdrowy synuś, do ktorego tak sie przyzwyczaiłam, ze juz nie chcialam zeby sie zmienial w dziewczynke ( wiem od 12tc, a jestem w 21).
Tez ruchow mocnych nie odczuwam i tez u nas wszystko ok po dzisiejszej wizycie [emoji3].
Janek/Jaś piekne, ale moj 1,5 roczny chrzesniak tak ma, a u nas bedzie Ignaś prawdopodobnie [emoji4]

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Forum BabyBoom mobile app

@lucalew no jasne życie zweryfikuje I nic na siłę karmiłas tyle ile mogłaś, mój syn też był przyzwyczajony do butelki jak musialam wyjsc dostawał odciagniete mleko, no zdarzały też się awaryjne sytuacje to miałam saszetke z mlekiem mm I też wypił. Zresztą nie robilo mu to żadnej różnicy byle brzuszek pełen :D @gebka0 Ja mam po synku wyprawke no chyba że okaże się córcia to wtedy poszaleje trochę Ale ja spokojnie myślę że we wrześniu zacznę;)

Witamy sie w czwartek z Wszystkimi ciotkami! :)
Gratulacje wszystkim udanych wizyt!
Nam dzisiaj koncza kuchnie!
Cale szczescie bo wygladam juz jak zoombie
Kulosław zaczoł sie sam załatwiać mamy progress!!!! Niech zacznie tylko chodzic i o nic wiecej nie prosze! :)
Spałam może z 3 h.
Kuloslaw sie biedny czołgał! Koszmar...
Zobacz załącznik 879001

Pozdrawiamy! :)
Stoi juz!!!
Juz widac efekty ;) wspolczuje teraz remontow, ale za to jak sie potem bedzie fajnie gotowac!
Dobrze, ze Kuloslaw ma taką opiekunczą Panią [emoji6]

DZiewczyny dzieki za wsparcie. Wzięłam wczoraj spazmine , wypilam melise i przeszło.splakalam sie , wystraszyłam. Licze ostatnio dni , tygodnie jak zbawienie , zeby donosic. Tak samo było w pierwszej ciąży . modlilam sie zeby donosic do takiego etapu gdzie da sie go uratowac. Udalo sie mimo ze urodzil sie bardzo malutki . mam nadzieje ze teraz tez sie uda.
Moze urodzi sie malutki Twoj dzidziol, ale zdrowy i bedzie szczesliwe zakonczenie! Odganiaj negatywne mysli! [emoji4]

Macie racje . To moja wina bo chlop nic nie zrobil a ja mu wmawiam bo " mnie nie przytulil do snu" ale tez mogl nie dolewac okiwy do ognia. Oczywiście juz nigdzie nie jedzie[emoji23] narazie sie nie bede odzywać zeby emołszyn opadly. Potem go chyba przeprosze
Najwazniejsze, ze widzisz swoją wine, przutulcie sie wzajemnie i bedzie dobrze ;)
U mnie akurat od czasu ciazy wewnetrzny spokoj, ale kazda przechodzi to inaczej.
Nie becz wiecej, bo ten Maluch w brzuchu pomysli, ze ma mame bekse [emoji3]

reklama
Do góry