reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Hej ;)
No to sami dzis nie jestesmy...chlopcy na ryby nie jada:crazy: a co bedziemy robic to pojecia nie mam, zamulamy narazie :p
W koncu jakies slonce wyszlo. :errr:

reklama
Hejo!!! Dziewczyny produkcja postów pełna para też nie nadążam, ostatnio moje dziecko zrobiło się bardziej napodbudliwe niż zazwyczaj! Nie nadążam za tym małym szatanem ciągle coś mi chowa A ja szukam smoczków to w tym tygodniu chyba że 4 zabunkrowal. Wczoraj też zrzucił mi nie chcacy tablet I ekran pękł :( zaczynam się coraz bardziej martwic jak to będzie jak drugie się pojawi A on będzie tak szalał... dzis mam sporo do ogarnięcia, muszę odebrać też synowi okulary będę musiała z nim stoczyć bitwę o ich noszenie...ohhh czuje że czeka mnie ciężka przeprawa...:p

Powodzenia na wizycie :) ja mam we wtorek i bedziemy sprawdzać czy szyjka stoi w miejscu. Chciałam w tym pepco kupic wlasnie pare sztuk do tzw darcia :D bo te ciuszki z h&m na pewno beda na wyjścia albo do gości :) a dzisiaj jeszcze ma przyjsc dostawa ze smyka i zestaw z olx :) dziewczyny czy to normalne, że np w niedziele i poniedziałek czułam mocne kopniaki a potem coraz słabsze i teraz w ogole. Wczoraj poczułam tylko jedno słabe kopnięcie na cały dzien... przypuszczam że maluch chyba do góry powędrował bo brzuszek wystrzelił ale dziwne zeby czuc ruchy coraz mniej, a teraz w ogole :(
To normalne ja też tak mam - raz częściej a raz tylko raz na dzień czuje.

Hej ;)
No to sami dzis nie jestesmy...chlopcy na ryby nie jada:crazy: a co bedziemy robic to pojecia nie mam, zamulamy narazie :p
W koncu jakies slonce wyszlo. :errr:

Sabi podrzuc troszke tego sloneczka bo u nas dalej pochmurno, dzis czytalam co sie stalo w okolicach zakopanego i w zakopanym, masakra oby juz przestalo padac

Witam się i ja w 18tc [emoji170][emoji170][emoji170] pogoda się wkoncu poprawiła słonko wyszło to aż się chce żyć [emoji5]
Już połowa z nas ma połowę za sobą , oby ta druga połowa zleciała równie szybko i bez problemowo [emoji11]
Ja na zapracia jak mnie dopadną to muszę zjeść dużo owoców i wtedy ruszy ale też jest bardzo dobry świeży słonecznik [emoji5]
Trzymam kciuki za wizytujące [emoji110][emoji110][emoji110][emoji846]

No i jie poszłam do pracy :)
Szydełku je osmiorniczke dla siostrzenicy, za godzinkę będę się zbierać do miasta na zakupy, następnie odebrać syna że szkoły, zahaczyc o przychodnie i odebrać list, no i zacząć pakować moja wesoła kompanie :D

Mój fasolek dzisiaj mocno aktywny był rano, zjadłam śniadanko to się chyba ucieszył i poszedł spać :) nie mogę uwierzyć że jeszcze dwa dni i wejdę w 22tc :)

Moge sie slonkiem podzielic, wszystko mi jedno, M oznajmil ze jedzie dzis do pracy, za to uwaga! W niedzielę bedzie w domu...wow, wyczyn. Juz humor mam z dupy.
Dzis zaczynam 20 tydzien, polowa za mną :)

Nie miewam zaparc, ja wrecz w druga stronę...ale jak wypije cokolwiek z mlekiem to musze leciec na kibelek.

Nie wiem co dzis ze soba zrobic, nastawilam sie ze M bedzie, ze rower czy spacer..:(
Moze do mamy skocze, bigos mam, wiec nic dzis nie gotuje...

Ojej, jak tak Was czytam, że 22t, 18t, 20. To już się sama nie mogę doczekać a u mnie dopiero 16t5d.
Ale i tak uważam,że ten czas szybko leci :)

reklama
Sabi podrzuc troszke tego sloneczka bo u nas dalej pochmurno, dzis czytalam co sie stalo w okolicach zakopanego i w zakopanym, masakra oby juz przestalo padac
W Trójmieście od środy południa znowu skwar. Dzisiaj robię pranie, zakupy i wieczorem do dentysty bo coś ząb mi się ukruszyl. Ahh zawsze coś.

Do góry