reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Witam mamusie , ja dzisiaj padam na ryj , byłam znowu w Krakowie siostrę odwieść na lotnisko i tak lało że nic nie było widać masakra , u nas też pogoda jesienna ale co jakiś czas słońce się pokaże . [emoji15] Kręgosłup boli że wstać teraz nie mogę , ale mam nadzieję że jak odpocznę to przejdzie , zazdrszcze wam zakupow ja jeszcze nic nie kupiłam bo je boje , może gdzieś we wrześniu albo październiku [emoji5] gratuluję udanych wizyt dziewczyny [emoji8][emoji109]
I współczuję z powodu pieska oby obeszło się bez operacji [emoji11]
Na kolację chyba wciągnę sałatkę z tuńczyka bo jakoś mi smaki podeszlu [emoji7]
Mąż też wyjechal i znowu codzienność z synuniem , no coz takie życie [emoji17]
Miłego wieczoru kochane [emoji7][emoji11]

reklama
Ja się późno wzielam za robotę Ale nie żałuję mam ustabilizowana sytuacje mieszkaniową i materialną, po macierzyńskim bez problemu mogę do pracy wrócić więc to dla mnie duży plus:)
Ja niekiedy tez sie czuje spozniona, ale m tak jak Ty, wewnetrzny spokoj. Domek, praca. Ja mam nadzieje wyrobie sie z dwojką do 30stki (chce miec mala roznice wieku), a maz wyrobil sie z pierwszym do 30stki [emoji16], ale kobiety chyba bardziej patrza na wiek.
Chociaz! Nigdy nie mówmy nigdy, bo plany mogą nam się PIĘKNIE popsuć tak jak Sabi [emoji16][emoji4]

mnie wszystko ok. Misiek rosnie 12,5 cm :) Ruchliwy jest bardzo chociaz lozysko mam z przodu wiec tego nie czuję. Uspokoilam sie trochę bo prawde mowiac w ogole jeszcze nie czuję ruchów. 2 tygodnie temu czulam je co wieczór a teraz cisza.... :( Szyjka 4,7 cm wiec jest świetnie :)
Ale 12,5 cm tylko od glowki do pupki? Bo z nogami musi byc juz wiecej :) moja ma lepek o obwodzie 15cm :D

Też miałam pytać właśnie bo moja miala już chwilę temu 12cm [emoji4]

Pół dnia śpię mloda też budzi się tylko po jedzeniu . Nie opamiętam się chyba a ulewa taka , że nic przez okno nie widać

Dziewczyny utworzylam nowy post "bazarek" bede tam wrzucac uszytki moje i mamy, oczywiście Wy tez wrzucajcie co tam macie na sprzedaz czy to ciuszki czy inne :) wrzucilam spodenki dzis ;)

A tu sie znowu pochwale, kreacja na swieta gotowa :D do tego biale body i mamusia robi butki na szydelku :D taki sam zestaw misze uszyc starszej of cors..:szok:
Screenshot_2018-07-18-17-55-46.png

Załączniki

• Screenshot_2018-07-18-17-55-46.png
    Screenshot_2018-07-18-17-55-46.png
    220,8 KB · Wyświetleń: 341
My już jesteśmy w domu. Wszędzie dobrze, ale.... ;)
W sobotę jedziemy nad morze na 2 tygodnie.
Moja sąsiadka dzus urodziła trzecie dziecko-córkę , ma dwóch synów. 1,5 roku temu w Wigilię urodziła martwa córkę w 5 mies.... Straszna tragedia.... Ale jak widać udało się i tuli swoją wyczekana królewne :)

Ja niekiedy tez sie czuje spozniona, ale m tak jak Ty, wewnetrzny spokoj. Domek, praca. Ja mam nadzieje wyrobie sie z dwojką do 30stki (chce miec mala roznice wieku), a maz wyrobil sie z pierwszym do 30stki [emoji16], ale kobiety chyba bardziej patrza na wiek.
Chociaz! Nigdy nie mówmy nigdy, bo plany mogą nam się PIĘKNIE popsuć tak jak Sabi [emoji16][emoji4]
Tak plany planami a życie pisze swoje scenariusze. Mi się nie udało z wiekiem. Pierwsza ciąża 32 lata, która straciłam. Druga ciąża 33 lata i teraz 3 ciąża prawie 37 lat.

reklama
Dziewczynki kupiłam ten wózek! 3w1, wygląda jak nowy :) 700zł
Zobacz załącznik 878860Zobacz załącznik 878861
Wow super, gratuluję zakupu! Jaki to model???? Wygląda rzeczywiście jak nowy i cena też fajna.
Mój R jutro układa płytki na balkonie, a ja jak zawsze będę wspierać., bo nie muszę mu pomagać ważne abym była z nim razem:) Kochany....
A w piątek jedziemy do galerii na jakieś zakupy, a po drodze wstąpimy do hurtowni dziecięcej pooglądać wózki, chcemy poprzymierzac i sprawdzić różne wersje i modele w prowadzeniu. Mieszkamy na 4 piętrze więc wagę też warto wziąć pod uwagę, chociaż pewnie będę trzymać wózek w samochodzie albo piwnicy.

Do góry