reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Słonko ja chciałam mieć ciąże wszystkie do 30tki z głowy ale jak nie pójdzie to nie pójdzie :] mam znajomą która ma rocznika w domku a właśnie kończy 43 lata i doooobrzeysie trzyma :) moja mama miała 38 jak mnie urodziła a tato miał wtedy 48 lat :D
Ja dwa lata mowilam ze ostatnie dziecko do 30 chce, nawet jak starania byly to juz w lutym mowilam ze chyba juz po ptokach bo to ostatni miesiąc a potem odpuszczam [emoji23][emoji23][emoji23] a tu Pach . Marcowy test pozytywny a 30 mam trzy tygodnie przed terminem porodu[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Ja wolalam synów, i bedzie trzeci. A tp dlatego ze mam 4 siostry.....wszystkie lekko mowiac walniete i niestety dzieciństwo tragiczne więc moze dlatego wole synów[emoji4][emoji123]

hehe no to moze temu :D synuie tez fajni , tutaj nie ma ze lepsza dziewczynka , po prostu dużo kobiet jakos chce córkę i nie wiem z czego to wynika xD ja zawsze wyobrazalam sobie ze bede robic warkocze itd

Ja dwa lata mowilam ze ostatnie dziecko do 30 chce, nawet jak starania byly to juz w lutym mowilam ze chyba juz po ptokach bo to ostatni miesiąc a potem odpuszczam [emoji23][emoji23][emoji23] a tu Pach . Marcowy test pozytywny a 30 mam trzy tygodnie przed terminem porodu[emoji23][emoji23][emoji23]
O widzisz, ja to sobie myślałam, że miło by było wyrobić się z pierwszym do 30 :D I mój pierwszy syn urodził się w marcu, a 30 skończyłam w maju. Będę mieć 31.5 rodząc drugie.
I w sumie też wolałabym mieć wszystkie dzieci do trzydziestki, ale wyszło jak wyszło... :)

Ja również chciałam 2 dziecko do 30stki I póki co wszystkie idzie w dobrym kierunku, bo moja 30stka za rok:)

Ja na szczęście mam jeszcze 7,5 roku do zamknięcia się z ewentualnym kolejnym dzieckiem w 30tce, zobaczymy czy się zdecydujemy na kolejne :)

Ja się późno wzielam za robotę Ale nie żałuję mam ustabilizowana sytuacje mieszkaniową i materialną, po macierzyńskim bez problemu mogę do pracy wrócić więc to dla mnie duży plus:)

hehe no to moze temu :D synuie tez fajni , tutaj nie ma ze lepsza dziewczynka , po prostu dużo kobiet jakos chce córkę i nie wiem z czego to wynika xD ja zawsze wyobrazalam sobie ze bede robic warkocze itd

Moze i po trochu tak jest :) ja znowu od pierwszej ciazy marzylam o chlopcu oczywiscie z coreczek tez sie cieszylam ale o chlopcu byly caly czas marzenia :) no i go wymodlilismy z mezem na EDK :) doslownie kilka dni pozniej po naszej wedrowce zaszlam w ciaze :)

Kuzwa, to ja trojke do 30stki machnelam :D
Ale zawsze mowilam " jak dzieci podrosna, chce czwarte-corke " no i proszę :) ale juz czuje, ze to bedzie calkiem cos innego..przy pierwszym o drugim mialam totalna niestabilizacje i finansowa i ogólna..teraz jest taki spokoj, harmonia (nie licząc moich hormonów..) my z M dojrzali, bo ja 33 a On 40 we wrzesniu, takze to juz inny etap. Imprezy i inne takie mamy za soba, wiec Nas nie ciagnie zupelnie. Teraz jest level "wakacje, rodzina, spokój".

reklama
Akumulator to chyba nie bardzo bo by ci wcale nie odpalił a jak już w czasie jazdy to może bardziej ladowanie.. tak czy siak współczuje :/
Kurcze jak zwał tak zwał i tak mnie kosztowało to duzo nerw i jak wrocilam do domu to dodatkowa dawka magnezu piszla w ruch bo zaczął mnie bolec brzuch....wiec jutro biore autko meza a on...no cóż do pracy pięta palec i guzik mnie to obchodzi

Do góry