reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

Witam mamusie , ja dzisiaj padam na ryj , byłam znowu w Krakowie siostrę odwieść na lotnisko i tak lało że nic nie było widać masakra , u nas też pogoda jesienna ale co jakiś czas słońce się pokaże . [emoji15] Kręgosłup boli że wstać teraz nie mogę , ale mam nadzieję że jak odpocznę to przejdzie , zazdrszcze wam zakupow ja jeszcze nic nie kupiłam bo je boje , może gdzieś we wrześniu albo październiku [emoji5] gratuluję udanych wizyt dziewczyny [emoji8][emoji109]
I współczuję z powodu pieska oby obeszło się bez operacji [emoji11]
Na kolację chyba wciągnę sałatkę z tuńczyka bo jakoś mi smaki podeszlu [emoji7]
Mąż też wyjechal i znowu codzienność z synuniem , no coz takie życie [emoji17]
Miłego wieczoru kochane [emoji7][emoji11]

reklama
Ja się późno wzielam za robotę Ale nie żałuję mam ustabilizowana sytuacje mieszkaniową i materialną, po macierzyńskim bez problemu mogę do pracy wrócić więc to dla mnie duży plus:)
Ja niekiedy tez sie czuje spozniona, ale m tak jak Ty, wewnetrzny spokoj. Domek, praca. Ja mam nadzieje wyrobie sie z dwojką do 30stki (chce miec mala roznice wieku), a maz wyrobil sie z pierwszym do 30stki [emoji16], ale kobiety chyba bardziej patrza na wiek.
Chociaz! Nigdy nie mówmy nigdy, bo plany mogą nam się PIĘKNIE popsuć tak jak Sabi [emoji16][emoji4]

mnie wszystko ok. Misiek rosnie 12,5 cm :) Ruchliwy jest bardzo chociaz lozysko mam z przodu wiec tego nie czuję. Uspokoilam sie trochę bo prawde mowiac w ogole jeszcze nie czuję ruchów. 2 tygodnie temu czulam je co wieczór a teraz cisza.... :( Szyjka 4,7 cm wiec jest świetnie :)
Ale 12,5 cm tylko od glowki do pupki? Bo z nogami musi byc juz wiecej :) moja ma lepek o obwodzie 15cm :D

Też miałam pytać właśnie bo moja miala już chwilę temu 12cm [emoji4]

Pół dnia śpię mloda też budzi się tylko po jedzeniu . Nie opamiętam się chyba a ulewa taka , że nic przez okno nie widać

Dziewczyny utworzylam nowy post "bazarek" bede tam wrzucac uszytki moje i mamy, oczywiście Wy tez wrzucajcie co tam macie na sprzedaz czy to ciuszki czy inne :) wrzucilam spodenki dzis ;)

A tu sie znowu pochwale, kreacja na swieta gotowa :D do tego biale body i mamusia robi butki na szydelku :D taki sam zestaw misze uszyc starszej of cors..:szok:
Screenshot_2018-07-18-17-55-46.png

Załączniki

• Screenshot_2018-07-18-17-55-46.png
    Screenshot_2018-07-18-17-55-46.png
    220,8 KB · Wyświetleń: 341
My już jesteśmy w domu. Wszędzie dobrze, ale.... ;)
W sobotę jedziemy nad morze na 2 tygodnie.
Moja sąsiadka dzus urodziła trzecie dziecko-córkę , ma dwóch synów. 1,5 roku temu w Wigilię urodziła martwa córkę w 5 mies.... Straszna tragedia.... Ale jak widać udało się i tuli swoją wyczekana królewne :)

Ja niekiedy tez sie czuje spozniona, ale m tak jak Ty, wewnetrzny spokoj. Domek, praca. Ja mam nadzieje wyrobie sie z dwojką do 30stki (chce miec mala roznice wieku), a maz wyrobil sie z pierwszym do 30stki [emoji16], ale kobiety chyba bardziej patrza na wiek.
Chociaz! Nigdy nie mówmy nigdy, bo plany mogą nam się PIĘKNIE popsuć tak jak Sabi [emoji16][emoji4]
Tak plany planami a życie pisze swoje scenariusze. Mi się nie udało z wiekiem. Pierwsza ciąża 32 lata, która straciłam. Druga ciąża 33 lata i teraz 3 ciąża prawie 37 lat.

reklama
Dziewczynki kupiłam ten wózek! 3w1, wygląda jak nowy :) 700zł
Zobacz załącznik 878860Zobacz załącznik 878861
Wow super, gratuluję zakupu! Jaki to model???? Wygląda rzeczywiście jak nowy i cena też fajna.
Mój R jutro układa płytki na balkonie, a ja jak zawsze będę wspierać., bo nie muszę mu pomagać ważne abym była z nim razem:) Kochany....
A w piątek jedziemy do galerii na jakieś zakupy, a po drodze wstąpimy do hurtowni dziecięcej pooglądać wózki, chcemy poprzymierzac i sprawdzić różne wersje i modele w prowadzeniu. Mieszkamy na 4 piętrze więc wagę też warto wziąć pod uwagę, chociaż pewnie będę trzymać wózek w samochodzie albo piwnicy.

Do góry