reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

No ja do 30 też chciałabym drugie i raczej produkcja stop będzie [emoji4] póki co obiecałam mężowi ze do jego 30 będzie miał prezent i jak urodze to się uda [emoji4] a ja do 30 jeszcze 4 lata także jak Bozia da to będzie kolejne [emoji4] później życie samo zweryfikuje ale po tylu poronieniach i te ciąże trudne, leki ciężkie to też nie wiem czy podejmę ryzyko na więcej . Chce żeby dzieci miały zdrową mamę i chce w końcu zacząć żyć szczęśliwie z rodziną i spełniać inne marzenia [emoji4]

reklama
Dziewczyny!!!
Pisalam Wam o moim Kulosławie..
Koniec koncow ma sparalizowane dwie tylne łapki!
Szybka interwenccja lekarza zastrzyki, antybiotyki.. i teraz potrzeba czasu..
Moze sie uda bez operacji!
Mam tak dosc ze nie macie pojecia...

Dziewczyny!!!
Pisalam Wam o moim Kulosławie..
Koniec koncow ma sparalizowane dwie tylne łapki!
Szybka interwenccja lekarza zastrzyki, antybiotyki.. i teraz potrzeba czasu..
Moze sie uda bez operacji!
Mam tak dosc ze nie macie pojecia...
Doskonale Cię rozumiem, ja jako "psiara" :) trzymam kciuki za Twój święty spokój i zdrowie Twojego czworonoga :*

Ale sie zdenerwowalam az mnie zaczelo cos kluc po prawej stronie w dole brzucha.....chyba przesiade sie na komunikacje miejską kurde znowu ten moj grat odmowil mi posłuszeństwa od poniedziałku u Nas leje i chyba zalal sie akumulator ale jescze sie jakos toczył a dzis stanął zupelnie i to we wjeździe na ulicę wiec ja odpowiednio blokowalam no i oczywiscie zero chętnych do pomocy naszczescie dwoch panow jadacych z naprzeciwka sie zlitowali i mnie zepchneli ale musieli to zrobić bo sami by nie przejechali...i tak sie skonczyl mój wypad do miasta:crazy:

Akumulator to chyba nie bardzo bo by ci wcale nie odpalił a jak już w czasie jazdy to może bardziej ladowanie.. tak czy siak współczuje :/

Pomału czas szykować się do wizyty.. zaczynam od kawy, później prysznic, szybki obiad i lecimy :) 3 godzinki jeszcze :)
Daj znac szybko po wizycie i najedz sie slodkiego przed :D ja tak zrobilam i moja fikala cudnie, ze mozna bylo wszytsko zobaczyc :)

@Przytupierniczek biedna psina :( mojej mamy psiak tez diagnozowany, bo dostaje dziwnego ataku, jakby padaczki :/

Co do terminu, bedziesz sie jeszcze cieszyc, ze My nie spimy bo kolki, a Ty spokojnie sobie z brzucholem jeszcze spisz :p

Chyba każda kobieta po cichu chce mieć corcie tak podświadomie ale wiadomo kocha się każde swoje dzieciątko bez względu na płeć [emoji4]

Ja już tak się przyzwyczaiłam do mojej Julci wiercipietki , że chyba lekkim szokiem byłby chłopiec [emoji6]
We wtorek w końcu będę pewna mimo ze mówią ciągle dziewczynka to wiecie jak jest

U Was też tak depresyjne za oknem ? Az mnoe glowa cmi .
Ja dziś leże... wieczorem tylko biorę się za ogórki jeszcze bo mąż ma od teściowej przywieźć. A jutro jadę w gości na cały dzień do rodzinki to mi zleci .
Ja wolalam synów, i bedzie trzeci. A tp dlatego ze mam 4 siostry.....wszystkie lekko mowiac walniete i niestety dzieciństwo tragiczne więc moze dlatego wole synów[emoji4][emoji123]

reklama
Do góry