Dziewczyny.. ten chłopak mieszkał z nami jakiś czas.. moze nie powinnam ale ku przestrodze!!! Dla mnie cala 3 zostala bohaterami!
Link do: "Mam 8 tygodni i mogłem patrzeć na rodziców z nieba". Ojciec opowiada poruszającą historię
@Sabi32 rozumiem ze jestes wkurzona na M, ale My tu czekamy [emoji5]
Poryczałam się jak bóbr [emoji24]
Straszne to wszystko.
Moja córa jak się urodziła to wyszły też szmery na serduszku, jakaś dziurka w serduszku, ile strachu i łez wylalam, kardiolog od wczesnych dni, ekg które źle wychodziło, co dziwne usg w porządku, kilkudniowa wizyta w szpitalu, wszystko ok, ale i tak mamy kontrolę co 1-1,5roku. Ostatnia wizyta w lutym tego roku, ekg już lepsze, usg też, kolejna wizyta za 1,5 roku, wierzę że będzie tylko lepiej.
A u mnie chłopca zrobiła się dziewuszka.
I teraz to już w ogóle nic nie wiem... [emoji23]
Czekam do połówkowych. Na razie jest pół na pół...
A ja już nakupiłam ciuchów dla chłopca... [emoji33]
Jak na połówkowych się potwierdzi to wystawie tutaj może którąś z Was coś zainteresuje...
Lepsze ubranka z chłopca dla dziewczynki niż odwrotnie [emoji6]
Dzień dobry
Pogoda skisla, dobrze że nie pada teraz, planów żadnych narazie, dziecko w przedszkolu, matka nie a co z sobą robić, pojechałabym do lumpka popatrzeć za ciuszkami ale jak płci jeszcze nie znam to nie a co szaleć.
Nie wiem czy pisałam, ale czy Wy też odczuwacie maluszki jakby od środka? Już nie pamiętam jak to było przy córci, ale teraz odczuwam ruchy nie przy skórze a tak jakby kopalo i ruszało się w środku i uderzalo po wewnętrznych organach.
Popołudniu młoda idzie do kinderplanety na urodziny kuzynki, ciekawe co będę robić przez 3 godziny. Oblece kilka razy Auchan [emoji1]
Cieszę się że Wasze wizyty i usg udane i plcie dzieci potwierdzone i zarazem zazdroszczę [emoji4]
Kciuki za dzisiejsze wizyty.
Miłego dzionka