reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
A u mnie chłopca zrobiła się dziewuszka.
I teraz to już w ogóle nic nie wiem... [emoji23]
Czekam do połówkowych. Na razie jest pół na pół...
A ja już nakupiłam ciuchów dla chłopca... [emoji33]
Jak na połówkowych się potwierdzi to wystawie tutaj może którąś z Was coś zainteresuje...

Jestem! Rany kolo 22 do domu wrocilismy, musialam dziecko w brzuchu nakarmic, bo juz ledwo kopalo :p

No wiec dzis potwierdzona córeczka!! Alez jestem szczęśliwa! Az lekarz sie smial, bo piec razy pytalam :D po za tym wszystko super, szyjka super, dzidzia tez :) dzis mamy 18+3 i malutka wazy 230g :) widzialam co tam ma miedzy nozkami, ale ja sie nie znam, w kazdym razie nic tam nie sterczalo :D ufff ;) wiec bedzie Majeczka :)

@MamaXTrzy lekarz rewelacja :) na dzien dobry otwiera drzwi i podaje reke, na dowidzenia takze, mega kulturka, gabinet i sprzet extra, Pani w rejestracji bardzo mila, zostaje przy tym lekarzu :) 13.08 kolejna wizyta :) w miedzyczasie mam przyjechac z wynikami wszelkich badan, tak miedzy pacjentkami, bez wizyty, ale Pan doktor chce byc spokojny, ze wszystko jest ok :)

Moj M oczywiscie lekko zawiedziony ;) ale co tam, ja przeszczesliwa! :)

Super :) gratulacje

Kurde dziewczyny spac nie mogę dzisiejszy poniedziałek to prawie piątek 13tego....jedyna super wiadomoscia sa moje wyniki usg a tak to dupa ....
Moja najlepsza koleżanka pojechala z mezem i corka na wakacje i zamiast cieszyć sie urlopem walczy o zycie w szpitalu....masakra jakaś nie moge tego ogarnąć myślami a zeby tego bylo mało corka mojej drugiej koleżanki miala poważna operacje w styczniu na kręgosłup i tak lekarze spierdzielili sprawe ze dziewczynka dzisiaj ma niedowlad lewej nogi i reki a na dodatek zrobiły jej sie w tym operowanym miejscu torbiele.....:no:

Kurde dziewczyny spac nie mogę dzisiejszy poniedziałek to prawie piątek 13tego....jedyna super wiadomoscia sa moje wyniki usg a tak to dupa ....
Moja najlepsza koleżanka pojechala z mezem i corka na wakacje i zamiast cieszyć sie urlopem walczy o zycie w szpitalu....masakra jakaś nie moge tego ogarnąć myślami a zeby tego bylo mało corka mojej drugiej koleżanki miala poważna operacje w styczniu na kręgosłup i tak lekarze spierdzielili sprawe ze dziewczynka dzisiaj ma niedowlad lewej nogi i reki a na dodatek zrobiły jej sie w tym operowanym miejscu torbiele.....:no:
Współczuję kochana, mam nadzieję że koleżanka wygra cokolwiek by się nie działo.
Ja dzisiaj pisałam trochę z moją znajoma która maluszka straciła niedawno w 24tc.
Jutro idzie kupować wszystko dla niego do pogrzebu :/ przerażające, a nikt nie wie czemu umarł.
W pl coś takiego by raczej nie przeszło. Ot umarł i już.

#Sabi cudownie[emoji7][emoji7]tez do Niego pójdę.
#Zuzanka o ja Cie[emoji33] podobno tak moze sie stac ze jednak cos urośnie. Dlatego mój lekarz nie mowi za szybko zeby nie wprowadzic w ewentualny błąd. Najgorzej niepewność. Ale szybko czas leci to niebawem będziesz miala pewność[emoji7]
#Zuzik nie dziwie sie ze.emocjonalnie do wszystkiego bardziej podchodzisz ale myśl teraz o sobie i dzidzi, stres nie wskazany i nadmierne emocje. A Co sie stalo Twojej przyjaciolce?? Duzo zdrowia dla Niej[emoji8]
#Joanna [emoji33][emoji33][emoji33] to straszne[emoji22][emoji22][emoji22] az nie wiem co napisac. Tragedia straszna

reklama
Połówkowe za nami, 20+1, az 400gram szczescia, dziewczynka 100%:)

Załączniki

• IMG_20180716_190733.jpg
    IMG_20180716_190733.jpg
    987,9 KB · Wyświetleń: 125
Do góry