reklama
MamaXTrzy
Fanka BB :)
Ale slodziutka[emoji7]Połówkowe za nami, 20+1, az 400gram szczescia, dziewczynka 100%
Mamusia96
Kochane mam problem. Otóż ostatnio brałam ciagle luteinę pod język. Dzisiaj mój facet poszedł z receptą i kobieta dała mu dopochwowe. Co mnie zdziwiło bo kobieta która mnie badała powiedziała że daje mi receptę na kolejne dwa opakowania takie jak brałam. I teraz nie wiem. Czy ta pod język ma takie same właściwości jak ta dopochwowa? Szczerze mówiąc wole tą pod język...
katkut3070
Kochane mam problem. Otóż ostatnio brałam ciagle luteinę pod język. Dzisiaj mój facet poszedł z receptą i kobieta dała mu dopochwowe. Co mnie zdziwiło bo kobieta która mnie badała powiedziała że daje mi receptę na kolejne dwa opakowania takie jak brałam. I teraz nie wiem. Czy ta pod język ma takie same właściwości jak ta dopochwowa? Szczerze mówiąc wole tą pod język...
A nie masz możliwości zadzwonić do lekarki zapytać? Może się pomyliła? A może tak chciała.. Trudno powiedzieć.
Dagaa11
Nie do końca, luteine podjezykowa zapewne miałaś w dawce 50mg, a dopochwową 100? Podejdz w pierwszwj kolejnosci do apteki, ja sama kiedyś sie pomyliłam i zamiast podjezykowej wydałam dopochwową. Farmaceuta to tez czlowiek, pomyslic sie moze niestety.Kochane mam problem. Otóż ostatnio brałam ciagle luteinę pod język. Dzisiaj mój facet poszedł z receptą i kobieta dała mu dopochwowe. Co mnie zdziwiło bo kobieta która mnie badała powiedziała że daje mi receptę na kolejne dwa opakowania takie jak brałam. I teraz nie wiem. Czy ta pod język ma takie same właściwości jak ta dopochwowa? Szczerze mówiąc wole tą pod język...
A jesli na recepcie bylo wyraznie zaznaczone, ze ma byc doopochwowa to wyjasnij z lekarką.
Mamusia96
Nie do końca, luteine podjezykowa zapewne miałaś w dawce 50mg, a dopochwową 100? Podejdz w pierwszwj kolejnosci do apteki, ja sama kiedyś sie pomyliłam i zamiast podjezykowej wydałam dopochwową. Farmaceuta to tez czlowiek, pomyslic sie moze niestety.
A jesli na recepcie bylo wyraznie zaznaczone, ze ma byc doopochwowa to wyjasnij z lekarką.
Właśnie mam zapisane ze mam brać dwie tabletki rano i dwie wieczorem. I rozmawiałam z lekarką że biorę pod język na to ona że da mi receptę na kolejne te same opakowania.
Mamusia96
Lekarka niestety jest na urlopieA nie masz możliwości zadzwonić do lekarki zapytać? Może się pomyliła? A może tak chciała.. Trudno powiedzieć.
karOls9
Hej kochane , u nas pogoda od rana jest szalona raz ulewa a raz słońce takie ze szok , no ale może się unormuje i będzie ciepło [emoji4]my dzisiaj nocowaliśmy u mojej siostry bo druga siostra leci już do Grecji jutro i posiedzialysmy wieczorem i spać [emoji4] wczoraj wieczorem zjadlm batonika i lezr tak i poczułam jak dziidziunie się rozpychają po całym brzuchu jakie to cudowne uczucie [emoji7][emoji7][emoji7]
Współczuję z powodu koleżanki , będzie walczyć napewno bo jak mówisz ma dla kogo [emoji109]
Spokojnego słonecznego wtorku [emoji4][emoji11]
Współczuję z powodu koleżanki , będzie walczyć napewno bo jak mówisz ma dla kogo [emoji109]
reklama
anna.24
Hej kochane , u nas pogoda od rana jest szalona raz ulewa a raz słońce takie ze szok , no ale może się unormuje i będzie ciepło [emoji4]my dzisiaj nocowaliśmy u mojej siostry bo druga siostra leci już do Grecji jutro i posiedzialysmy wieczorem i spać [emoji4] wczoraj wieczorem zjadlm batonika i lezr tak i poczułam jak dziidziunie się rozpychają po całym brzuchu jakie to cudowne uczucie [emoji7][emoji7][emoji7]
Hej hej super to uczucie w brzusiu, ja czuje od przedwczoraj takie lekkie kopniaki i to juz zaczyna byc nasza tradycja z małym na dobranoc i dzien dobry tak pokopać mamusie kurczę, ja to zawsze chciałam bliźniaki, musi byc fajnie czuć dwie kruszynki u nas pogoda okropna, zimno i ponuro... grzeje sie z herbatka z cytryną i chyba książka dzis wjedzie. Miłego dzionka