reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

@Kaskaa25, o Boziu jakie piękne zdj 3D <3 gratulacje!:) @Sabi super, że Majka to Majka, to juz możesz kupować na całego ;) @Zuzik, nawet mi nie mów, moj mąż ma operacje na kręgosłup we wrześniu, chyba umrę ze strachu :(

reklama
Kochane mam problem. Otóż ostatnio brałam ciagle luteinę pod język. Dzisiaj mój facet poszedł z receptą i kobieta dała mu dopochwowe. Co mnie zdziwiło bo kobieta która mnie badała powiedziała że daje mi receptę na kolejne dwa opakowania takie jak brałam. I teraz nie wiem. Czy ta pod język ma takie same właściwości jak ta dopochwowa? Szczerze mówiąc wole tą pod język...

Kochane mam problem. Otóż ostatnio brałam ciagle luteinę pod język. Dzisiaj mój facet poszedł z receptą i kobieta dała mu dopochwowe. Co mnie zdziwiło bo kobieta która mnie badała powiedziała że daje mi receptę na kolejne dwa opakowania takie jak brałam. I teraz nie wiem. Czy ta pod język ma takie same właściwości jak ta dopochwowa? Szczerze mówiąc wole tą pod język...

A nie masz możliwości zadzwonić do lekarki zapytać? Może się pomyliła? A może tak chciała.. Trudno powiedzieć.

Nie do końca, luteine podjezykowa zapewne miałaś w dawce 50mg, a dopochwową 100? Podejdz w pierwszwj kolejnosci do apteki, ja sama kiedyś sie pomyliłam i zamiast podjezykowej wydałam dopochwową. Farmaceuta to tez czlowiek, pomyslic sie moze niestety.
A jesli na recepcie bylo wyraznie zaznaczone, ze ma byc doopochwowa to wyjasnij z lekarką.

Hej dziewczyny dzieki za slowa wsparcia kolezanka ma ostre zapalenie trzustki i zaatakowala serce pluca i nerki to tak jakby walczyla z sepsa lekarz powiedział ze ma 30%na przezycie wszystko zalezy czy bedzie walczyć

Nie do końca, luteine podjezykowa zapewne miałaś w dawce 50mg, a dopochwową 100? Podejdz w pierwszwj kolejnosci do apteki, ja sama kiedyś sie pomyliłam i zamiast podjezykowej wydałam dopochwową. Farmaceuta to tez czlowiek, pomyslic sie moze niestety.
A jesli na recepcie bylo wyraznie zaznaczone, ze ma byc doopochwowa to wyjasnij z lekarką.

Właśnie mam zapisane ze mam brać dwie tabletki rano i dwie wieczorem. I rozmawiałam z lekarką że biorę pod język na to ona że da mi receptę na kolejne te same opakowania.

Hej kochane , u nas pogoda od rana jest szalona raz ulewa a raz słońce takie ze szok , no ale może się unormuje i będzie ciepło [emoji4]my dzisiaj nocowaliśmy u mojej siostry bo druga siostra leci już do Grecji jutro i posiedzialysmy wieczorem i spać [emoji4] wczoraj wieczorem zjadlm batonika i lezr tak i poczułam jak dziidziunie się rozpychają po całym brzuchu jakie to cudowne uczucie [emoji7][emoji7][emoji7]
Współczuję z powodu koleżanki , będzie walczyć napewno bo jak mówisz ma dla kogo [emoji109]
Spokojnego słonecznego wtorku [emoji4][emoji11]

reklama
Hej kochane , u nas pogoda od rana jest szalona raz ulewa a raz słońce takie ze szok , no ale może się unormuje i będzie ciepło [emoji4]my dzisiaj nocowaliśmy u mojej siostry bo druga siostra leci już do Grecji jutro i posiedzialysmy wieczorem i spać [emoji4] wczoraj wieczorem zjadlm batonika i lezr tak i poczułam jak dziidziunie się rozpychają po całym brzuchu jakie to cudowne uczucie [emoji7][emoji7][emoji7]
Współczuję z powodu koleżanki , będzie walczyć napewno bo jak mówisz ma dla kogo [emoji109]
Spokojnego słonecznego wtorku [emoji4][emoji11]

Hej hej :) super to uczucie w brzusiu, ja czuje od przedwczoraj takie lekkie kopniaki i to juz zaczyna byc nasza tradycja z małym na dobranoc i dzien dobry tak pokopać mamusie :) kurczę, ja to zawsze chciałam bliźniaki, musi byc fajnie czuć dwie kruszynki :) u nas pogoda okropna, zimno i ponuro... grzeje sie z herbatka z cytryną i chyba książka dzis wjedzie. Miłego dzionka :)

Do góry