reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziękuje jeszcze raz za życzonka :) wszyscy mi dzis życzą spokojnego dziecka hehe :D oj frytki tez bym jadła, garściami... i cebulowe laysy... mmm

reklama
Podziekowała wszystkim!
Dziewczyny Ja od poczatku mowilam ze bedzie dziewczynka! :)
poprostu jak patrze na moja twarz... no nie moglo byc inaczej ☺☺☺
Moj Kam sie cieszy.. mimo ze od poczatku twierdzil ze syn bedzie..
Ja mam duzo dla dziewczynki... pracowalam tutaj na szmateksach... potrzebuje kupic bodziaki, pajace...
Dzisiaj kupilam dwa lozeczka jedno z ikei i nowke turystyczne bujaczek i caly worek roznych rzeczy za uwaga 50e odkupilam od osoby zaufanej... gdzies musze przyoszczedzic.. bo niestety znam swoje mozliwosci ☺

Jestem! Rany kolo 22 do domu wrocilismy, musialam dziecko w brzuchu nakarmic, bo juz ledwo kopalo :p

No wiec dzis potwierdzona córeczka!! Alez jestem szczęśliwa! Az lekarz sie smial, bo piec razy pytalam :D po za tym wszystko super, szyjka super, dzidzia tez :) dzis mamy 18+3 i malutka wazy 230g :) widzialam co tam ma miedzy nozkami, ale ja sie nie znam, w kazdym razie nic tam nie sterczalo :D ufff ;) wiec bedzie Majeczka :)

@MamaXTrzy lekarz rewelacja :) na dzien dobry otwiera drzwi i podaje reke, na dowidzenia takze, mega kulturka, gabinet i sprzet extra, Pani w rejestracji bardzo mila, zostaje przy tym lekarzu :) 13.08 kolejna wizyta :) w miedzyczasie mam przyjechac z wynikami wszelkich badan, tak miedzy pacjentkami, bez wizyty, ale Pan doktor chce byc spokojny, ze wszystko jest ok :)

Moj M oczywiscie lekko zawiedziony ;) ale co tam, ja przeszczesliwa! :)

Super @Sabi32 <3
Extra że w końcu udało się trafić dobrego lekarza :) :) oby Ci służył dzielnie :D
Jeśli masz jakieś fotki Maji to wstawiaj, for umowę cioci już się doczekać nie mogą :D

reklama
Do góry