reklama
Podziekowała wszystkim!
Dziewczyny Ja od poczatku mowilam ze bedzie dziewczynka!
poprostu jak patrze na moja twarz... no nie moglo byc inaczej ☺☺☺
Moj Kam sie cieszy.. mimo ze od poczatku twierdzil ze syn bedzie..
Ja mam duzo dla dziewczynki... pracowalam tutaj na szmateksach... potrzebuje kupic bodziaki, pajace...
Dzisiaj kupilam dwa lozeczka jedno z ikei i nowke turystyczne bujaczek i caly worek roznych rzeczy za uwaga 50e odkupilam od osoby zaufanej... gdzies musze przyoszczedzic.. bo niestety znam swoje mozliwosci ☺
Dziewczyny Ja od poczatku mowilam ze bedzie dziewczynka!
poprostu jak patrze na moja twarz... no nie moglo byc inaczej ☺☺☺
Moj Kam sie cieszy.. mimo ze od poczatku twierdzil ze syn bedzie..
Ja mam duzo dla dziewczynki... pracowalam tutaj na szmateksach... potrzebuje kupic bodziaki, pajace...
Dzisiaj kupilam dwa lozeczka jedno z ikei i nowke turystyczne bujaczek i caly worek roznych rzeczy za uwaga 50e odkupilam od osoby zaufanej... gdzies musze przyoszczedzic.. bo niestety znam swoje mozliwosci ☺
Aguu..la
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 878196 Zobacz załącznik 878197
Macie wirtualne cioteczki!
A tak oglosiłam wszystkim i za jednym razem że bedzie Kruszynka!
Śliczna sukieneczka.
Gratulacje córci .
Aguu..la
Zapytam mamy, a jesli bedzie cos w szarosci ale nie koniecznie sloniki, to mogloby byc?
Ja za to dzis tez jem jak opetana. Najpierw obiad, potem batonik, czipsy a teraz caly talerz sobie nakroilam brzoskwiń, anansa i borowek
Sabi jak wizyta? Maja została Maja czy jednak Karolkiem ?
Dziewczyny.. ten chłopak mieszkał z nami jakiś czas.. moze nie powinnam ale ku przestrodze!!! Dla mnie cala 3 zostala bohaterami!
Link do: "Mam 8 tygodni i mogłem patrzeć na rodziców z nieba". Ojciec opowiada poruszającą historię
@Sabi32 rozumiem ze jestes wkurzona na M, ale My tu czekamy ☺
Link do: "Mam 8 tygodni i mogłem patrzeć na rodziców z nieba". Ojciec opowiada poruszającą historię
@Sabi32 rozumiem ze jestes wkurzona na M, ale My tu czekamy ☺
Sabi32
Jestem! Rany kolo 22 do domu wrocilismy, musialam dziecko w brzuchu nakarmic, bo juz ledwo kopalo
No wiec dzis potwierdzona córeczka!! Alez jestem szczęśliwa! Az lekarz sie smial, bo piec razy pytalam po za tym wszystko super, szyjka super, dzidzia tez dzis mamy 18+3 i malutka wazy 230g widzialam co tam ma miedzy nozkami, ale ja sie nie znam, w kazdym razie nic tam nie sterczalo ufff wiec bedzie Majeczka
@MamaXTrzy lekarz rewelacja na dzien dobry otwiera drzwi i podaje reke, na dowidzenia takze, mega kulturka, gabinet i sprzet extra, Pani w rejestracji bardzo mila, zostaje przy tym lekarzu 13.08 kolejna wizyta w miedzyczasie mam przyjechac z wynikami wszelkich badan, tak miedzy pacjentkami, bez wizyty, ale Pan doktor chce byc spokojny, ze wszystko jest ok
Moj M oczywiscie lekko zawiedziony ale co tam, ja przeszczesliwa!
No wiec dzis potwierdzona córeczka!! Alez jestem szczęśliwa! Az lekarz sie smial, bo piec razy pytalam po za tym wszystko super, szyjka super, dzidzia tez dzis mamy 18+3 i malutka wazy 230g widzialam co tam ma miedzy nozkami, ale ja sie nie znam, w kazdym razie nic tam nie sterczalo ufff wiec bedzie Majeczka
@MamaXTrzy lekarz rewelacja na dzien dobry otwiera drzwi i podaje reke, na dowidzenia takze, mega kulturka, gabinet i sprzet extra, Pani w rejestracji bardzo mila, zostaje przy tym lekarzu 13.08 kolejna wizyta w miedzyczasie mam przyjechac z wynikami wszelkich badan, tak miedzy pacjentkami, bez wizyty, ale Pan doktor chce byc spokojny, ze wszystko jest ok
Moj M oczywiscie lekko zawiedziony ale co tam, ja przeszczesliwa!
Mam tak samo jak Ty... mnie juz nawet nic nie boli.. nawet remont przestal przeszkadzac ☺Aa i na M juz zla nie jestem na nikogo juz nie jestem zla i nawet nie płacze jest tak jak sobie wymarzylam 5 lat temu ha ha bedzie Nasza ksiezniczka <3
reklama
Aguu..la
Aa i na M juz zla nie jestem na nikogo juz nie jestem zla i nawet nie płacze jest tak jak sobie wymarzylam 5 lat temu ha ha bedzie Nasza ksiezniczka <3
Cudowne wieści . Gratulacje!
Ale nas wytrzymałas w niepewności .