reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziękuje jeszcze raz za życzonka :) wszyscy mi dzis życzą spokojnego dziecka hehe :D oj frytki tez bym jadła, garściami... i cebulowe laysy... mmm

reklama
Podziekowała wszystkim!
Dziewczyny Ja od poczatku mowilam ze bedzie dziewczynka! :)
poprostu jak patrze na moja twarz... no nie moglo byc inaczej ☺☺☺
Moj Kam sie cieszy.. mimo ze od poczatku twierdzil ze syn bedzie..
Ja mam duzo dla dziewczynki... pracowalam tutaj na szmateksach... potrzebuje kupic bodziaki, pajace...
Dzisiaj kupilam dwa lozeczka jedno z ikei i nowke turystyczne bujaczek i caly worek roznych rzeczy za uwaga 50e odkupilam od osoby zaufanej... gdzies musze przyoszczedzic.. bo niestety znam swoje mozliwosci ☺

Jestem! Rany kolo 22 do domu wrocilismy, musialam dziecko w brzuchu nakarmic, bo juz ledwo kopalo :p

No wiec dzis potwierdzona córeczka!! Alez jestem szczęśliwa! Az lekarz sie smial, bo piec razy pytalam :D po za tym wszystko super, szyjka super, dzidzia tez :) dzis mamy 18+3 i malutka wazy 230g :) widzialam co tam ma miedzy nozkami, ale ja sie nie znam, w kazdym razie nic tam nie sterczalo :D ufff ;) wiec bedzie Majeczka :)

@MamaXTrzy lekarz rewelacja :) na dzien dobry otwiera drzwi i podaje reke, na dowidzenia takze, mega kulturka, gabinet i sprzet extra, Pani w rejestracji bardzo mila, zostaje przy tym lekarzu :) 13.08 kolejna wizyta :) w miedzyczasie mam przyjechac z wynikami wszelkich badan, tak miedzy pacjentkami, bez wizyty, ale Pan doktor chce byc spokojny, ze wszystko jest ok :)

Moj M oczywiscie lekko zawiedziony ;) ale co tam, ja przeszczesliwa! :)

Super @Sabi32 <3
Extra że w końcu udało się trafić dobrego lekarza :) :) oby Ci służył dzielnie :D
Jeśli masz jakieś fotki Maji to wstawiaj, for umowę cioci już się doczekać nie mogą :D

reklama
Do góry