reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

*Anua wszystkiego co najlepsze kochana[emoji173] cierpliwości, milosci i cudownej drugiej polowy ciąży. Bo Dzidzius to wiadomo ze będzie najcudowniejszy na świecie[emoji173][emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Mój był bardzo podobnie w swoje pierwsze święta :D Ciuch na 9-12m, więc może drugie młode zmieści się jeszcze na styk za rok do jakiejś fotki :)

25152359_1923984014296111_3996944810252186984_n.jpg
O jaki slodziuś [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Piękne :) na kiedy masz termin z om ?
Z miesiaczki na 01.12
Potem powiedzieli 03.12
Ostatnio slyszalam 29.11
A dzisiaj Pani podsumowała ze w przeciagu tego tygodnia od 28.11-03.12 napewno ☺

A to nie u ciebie w ostatnim czasie lekarz mowil o chlopcu? ;) a dzis dziewczynka ?
Tak! Przyszlam dzisiajj na Polowkowe z mina zbitego psa.. babka mnie pyta czemu? A ze juz wiem ze syn a ona skad takie info? To opowiedzialam jej historie.. a ona mi zapamietalam ze bedzie corka... bo skomentowalas ostatnio... ale zaraz Ci potwierdze.. no i potwierdzila 100 razy ☺
Powiedziala ze moge isc ochrzanic lekarza ☺

reklama
Z miesiaczki na 01.12
Potem powiedzieli 03.12
Ostatnio slyszalam 29.11
A dzisiaj Pani podsumowała ze w przeciagu tego tygodnia od 28.11-03.12 napewno ☺

Tak! Przyszlam dzisiajj na Polowkowe z mina zbitego psa.. babka mnie pyta czemu? A ze juz wiem ze syn a ona skad takie info? To opowiedzialam jej historie.. a ona mi zapamietalam ze bedzie corka... bo skomentowalas ostatnio... ale zaraz Ci potwierdze.. no i potwierdzila 100 razy ☺
Powiedziala ze moge isc ochrzanic lekarza ☺

Hehe, sukieneczka dla coreczki kupiona to juz sie nie moze zmienic :D

Do góry