reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

*Anua wszystkiego co najlepsze kochana[emoji173] cierpliwości, milosci i cudownej drugiej polowy ciąży. Bo Dzidzius to wiadomo ze będzie najcudowniejszy na świecie[emoji173][emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Mój był bardzo podobnie w swoje pierwsze święta :D Ciuch na 9-12m, więc może drugie młode zmieści się jeszcze na styk za rok do jakiejś fotki :)

25152359_1923984014296111_3996944810252186984_n.jpg
O jaki slodziuś [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Piękne :) na kiedy masz termin z om ?
Z miesiaczki na 01.12
Potem powiedzieli 03.12
Ostatnio slyszalam 29.11
A dzisiaj Pani podsumowała ze w przeciagu tego tygodnia od 28.11-03.12 napewno ☺

A to nie u ciebie w ostatnim czasie lekarz mowil o chlopcu? ;) a dzis dziewczynka ?
Tak! Przyszlam dzisiajj na Polowkowe z mina zbitego psa.. babka mnie pyta czemu? A ze juz wiem ze syn a ona skad takie info? To opowiedzialam jej historie.. a ona mi zapamietalam ze bedzie corka... bo skomentowalas ostatnio... ale zaraz Ci potwierdze.. no i potwierdzila 100 razy ☺
Powiedziala ze moge isc ochrzanic lekarza ☺

reklama
Z miesiaczki na 01.12
Potem powiedzieli 03.12
Ostatnio slyszalam 29.11
A dzisiaj Pani podsumowała ze w przeciagu tego tygodnia od 28.11-03.12 napewno ☺

Tak! Przyszlam dzisiajj na Polowkowe z mina zbitego psa.. babka mnie pyta czemu? A ze juz wiem ze syn a ona skad takie info? To opowiedzialam jej historie.. a ona mi zapamietalam ze bedzie corka... bo skomentowalas ostatnio... ale zaraz Ci potwierdze.. no i potwierdzila 100 razy ☺
Powiedziala ze moge isc ochrzanic lekarza ☺

Hehe, sukieneczka dla coreczki kupiona to juz sie nie moze zmienic :D

Do góry