reklama
Tak to moj insta ☺Chyba nawet widzę Twój wpis
Ps. Cudownie :*
MamaXTrzy
Fanka BB :)
O jaki slodziuś [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Mój był bardzo podobnie w swoje pierwsze święta Ciuch na 9-12m, więc może drugie młode zmieści się jeszcze na styk za rok do jakiejś fotki
MamaXTrzy
Nic o frytkach nie mów bo ja bym codziennie mogla jeść frytki [emoji7]Jak tak dalej pójdzie to do porodu nie zmieszcze się w żadnych drzwiach.. Nie dość, że codziennie muszę zjeść coś słodkiego, to teraz jeszcze zachciało się bobasowi frytek i musiałam nasmażyć. Już wiem skąd moje +5kg na wadze
PatkaPatka
Hahaha.. no to piąteczka, ja teżNic o frytkach nie mów bo ja bym codziennie mogla jeść frytki [emoji7]
MamaXTrzy
Gratuluję kochana wymarzonej księżniczki[emoji173]Zobacz załącznik 878196 Zobacz załącznik 878197
Macie wirtualne cioteczki!
A tak oglosiłam wszystkim i za jednym razem że bedzie Kruszynka!
PatkaPatka
Instagram jest małyTak to moj insta ☺
Z miesiaczki na 01.12Piękne na kiedy masz termin z om ?
Potem powiedzieli 03.12
Ostatnio slyszalam 29.11
A dzisiaj Pani podsumowała ze w przeciagu tego tygodnia od 28.11-03.12 napewno ☺
Tak! Przyszlam dzisiajj na Polowkowe z mina zbitego psa.. babka mnie pyta czemu? A ze juz wiem ze syn a ona skad takie info? To opowiedzialam jej historie.. a ona mi zapamietalam ze bedzie corka... bo skomentowalas ostatnio... ale zaraz Ci potwierdze.. no i potwierdzila 100 razy ☺A to nie u ciebie w ostatnim czasie lekarz mowil o chlopcu? a dzis dziewczynka ?
Powiedziala ze moge isc ochrzanic lekarza ☺
reklama
Anet29
Z miesiaczki na 01.12
Potem powiedzieli 03.12
Ostatnio slyszalam 29.11
A dzisiaj Pani podsumowała ze w przeciagu tego tygodnia od 28.11-03.12 napewno ☺
Tak! Przyszlam dzisiajj na Polowkowe z mina zbitego psa.. babka mnie pyta czemu? A ze juz wiem ze syn a ona skad takie info? To opowiedzialam jej historie.. a ona mi zapamietalam ze bedzie corka... bo skomentowalas ostatnio... ale zaraz Ci potwierdze.. no i potwierdzila 100 razy ☺
Powiedziala ze moge isc ochrzanic lekarza ☺
Hehe, sukieneczka dla coreczki kupiona to juz sie nie moze zmienic