motylkowelove
Fanka BB :)
Ja mam 27, a co do meczu to chorwacja powinna wygrac ale stalo sie tak trudno
Te mistrzostwa to wgl wszystko do góry nogami od początku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 27, a co do meczu to chorwacja powinna wygrac ale stalo sie tak trudno
Dokładnie wrzucaj zdjęcia z chęcią coś wybiorę jak mi wpadnie w oko i się z Tobą pohandlujeMoja wlasnie kopie znowu, dzis caly czas...ja mam nadzieje, ze po porodzie troche pospi
@Mamusia96 te osmiorniczki akurat zrobila moja mama jesli bys chciała, to Ci taka wymodzi
Aha dziewczyny, mama ma w szafie rozki uszyte, chyba 4 lub 5 sztuk. Moze chcialybyscie? Za symboliczny grosz, zdaje sie ze jeden jest dla dziewczynki a reszta dla chlopaka. Jesli by ktoras z Was chciala to wstawie foty.
Ja mam wlasna wizje kolorystyczna, wiec musze sobie uszyc wg wlasnego widzi mi sie
Mnie kazda ciaza meczyla i ta nie jest inna dla mnie 9 miesiecy to za duzo pol roku by wystarczylo hehe, ale ja w sumie nie wiem co to kolki bo zadne z moich dzieci nie mialo, w nocy tez dosc ladnie spaly pilnowalam tylko zeby co 3 godz jadly i tyle
Hehe pokazywalas nam juz jajeczka dalej nie pewnosc?
U nas tez to byla stopa SKS. Na szczęście trafilam na swietnego lekarza i teraz nie widac nic po chorobie. Mlody ma slabszą prawa nogę i sportowcem niestety nie bedzie nigdy ale kto nie wie ze mial taką wade to nie pozna. Ale moglo byc różnie. Dlatego wiem ile znaczą badania prenatalne i nikt mi nie wmowi ze nie powinno sie ich robic.
U mnie bylo odwrotnie, po usg wyszlo mi wieksze ryzyko chorob, dopiero jak test pappa zrobilam, to wyszly duuuzo lepsze wyniki.Marta badnia prenatalne TAK, porzadne usg ale juz pappa z krwi po moim przejściach, ktory mimo super usg zawyza ryzyko... Jak dla mnie juz niekoniecznie! To powinno byc jakos inaczej rozwiazane...
Pisałaś mi ostatnio ze dasz znac po wizycie i napisalas po ktorej h. To pewnie ze wcześniejszych wiadomościach jest [emoji16]Jeso ja nie pamietam ja ktora wizyte jutro mam tyle sie nadzwonilam po lekarzach, ze juz nie wiem..przyjmuje od 16-20 i tak tez jest rejestracja, woec wczesniej jak o 16 dzwonić nie man co, a cos mi swita ze to byla wlasnie 16 z czyms...kurde nie wiem teraz czy jechac na 16? No bo wiadomo kazda pacjentka na jakas godzine jest umowiona...
U mnie bylo odwrotnie, po usg wyszlo mi wieksze ryzyko chorob, dopiero jak test pappa zrobilam, to wyszly duuuzo lepsze wyniki.
Moja wlasnie kopie znowu, dzis caly czas...ja mam nadzieje, ze po porodzie troche pospi
@Mamusia96 te osmiorniczki akurat zrobila moja mama jesli bys chciała, to Ci taka wymodzi
Aha dziewczyny, mama ma w szafie rozki uszyte, chyba 4 lub 5 sztuk. Moze chcialybyscie? Za symboliczny grosz, zdaje sie ze jeden jest dla dziewczynki a reszta dla chlopaka. Jesli by ktoras z Was chciala to wstawie foty.
Ja mam wlasna wizje kolorystyczna, wiec musze sobie uszyc wg wlasnego widzi mi sie