reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Moja wlasnie kopie znowu, dzis caly czas...ja mam nadzieje, ze po porodzie troche pospi :D
@Mamusia96 te osmiorniczki akurat zrobila moja mama :) jesli bys chciała, to Ci taka wymodzi :)
Aha dziewczyny, mama ma w szafie rozki uszyte, chyba 4 lub 5 sztuk. Moze chcialybyscie? Za symboliczny grosz, zdaje sie ze jeden jest dla dziewczynki a reszta dla chlopaka. Jesli by ktoras z Was chciala to wstawie foty.
Ja mam wlasna wizje kolorystyczna, wiec musze sobie uszyc wg wlasnego widzi mi sie :D

Co do porodu to juz pisalam ze tez bede chciala uniknac cesarki :) tak wogole to ja juz bym chciala grudzien :D albo chociaz listopad zeby juz to byla koncowka ciazy hehe i porody juz sie nie moge doczekac.
Ja tez bym juz chciala listopad. Wtedy tez jakos kamien z serca spadnie ze ciąża juz donoszona

Jeso ja nie pamietam ja ktora wizyte jutro mam :( tyle sie nadzwonilam po lekarzach, ze juz nie wiem..przyjmuje od 16-20 i tak tez jest rejestracja, woec wczesniej jak o 16 dzwonić nie man co, a cos mi swita ze to byla wlasnie 16 z czyms...kurde :( nie wiem teraz czy jechac na 16? No bo wiadomo kazda pacjentka na jakas godzine jest umowiona...

Jeso ja nie pamietam ja ktora wizyte jutro mam :( tyle sie nadzwonilam po lekarzach, ze juz nie wiem..przyjmuje od 16-20 i tak tez jest rejestracja, woec wczesniej jak o 16 dzwonić nie man co, a cos mi swita ze to byla wlasnie 16 z czyms...kurde :( nie wiem teraz czy jechac na 16? No bo wiadomo kazda pacjentka na jakas godzine jest umowiona...

Wrzucaj zdjecia rozkow ;) to zalezy tez od przychodni i lekarza bo jesli prywatna to w miare sie trzymaja godz a na nfz to niektorzy roznie przychodza :)

reklama
Do góry