reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Dobry lekarz wszystko Ci powie sam i wydrukuje na papierku :) nie odwoluj! Ja siemam zastanawiam czy doktorka jutro nie namowic na polowkowe od razu, bo przeciez trzeba je zrobic do 23 tyg tak?
Tak.
Tylko Ja jestem w pieprzonej holandii..i usg robi pani od usg a ja jako celebrytka mam osobno gina.. oni co chca to gadaja.. i czuje sie taka nie przygotowana.. w ogole czuje jak "mlody" sobie pływa ale jakis wiekszych kopniakow nie.. nie wiem czy to normalne czy tez zaczac panikowac.. to moja 1 coaza na takim etapie...

reklama
@martakratka ale oni na prenatalnych w ogole tego nie widzieli:/ tzn lekarze:/ kolezanka miala bardzo dobra opieke a nikt tego nie szukal nawet na usg i przy porodzie tez dopiero sie okazalo

@martakratka ale oni na prenatalnych w ogole tego nie widzieli:/ tzn lekarze:/ kolezanka miala bardzo dobra opieke a nikt tego nie szukal nawet na usg i przy porodzie tez dopiero sie okazalo

Jak na moim pierwszym prenatalnym lekarka płci nie potrafiła rozpoznać, a ja sama ją rozpoznałam oglądając pozniej filmik, to az sie boje ze lekarz moze czegoś poważnego nie poznać. Wrzuciłam tu nawet zdjecie z siusiaczkiem na usg z 12tc, i moja gin mi powiedziala ze na 100% to jest to :)

Nie mialam wtedy prenatalnych. Mialam usg co 4 tyg prywatnie u podobno "swietnego" lekarza. Nie widzial niestety. Przy porodzie sie na mnie wypiął - ehh - nawet nie chce tego wspominac bo mi sie strach wlacza i panika...

Od dwoch godzin leze w lozku i nie moge zasnac. Tak mnie bola plecy i biodra...nie jestem w stanie sie ulozyc, zwby nie bolalo cokolwiek... Jestem przerazona, to dopiero polowa ciazy a juz spac przez to nie moge, wyc mi sie chce :(

Od dwoch godzin leze w lozku i nie moge zasnac. Tak mnie bola plecy i biodra...nie jestem w stanie sie ulozyc, zwby nie bolalo cokolwiek... Jestem przerazona, to dopiero polowa ciazy a juz spac przez to nie moge, wyc mi sie chce :(
Daga witam w klubie ja od 22 sie walam po łóżku i chyba zaraz zwarjuje bo jyz mnie wszystko boli:frown:

Czesc dziewczynki.
Witamy sie w poniedzialek. Za 4 h juz bede po badaniu...
Mialam kiedys babcie Traude... zawsze mowila mi niania.. była bardzo fajna, dobra kobieta.. zawsze z usmiechem... zawsze mozna bylo na nią liczyc... zasze otwarta na ludzi.. nigdy w nich nie watpila... byla jak mojaa mama... Dzis mialaby 78 lat.. Z okazji jej urodzin zycze sobie na polówkowych zdrowego bobasa zaobaczyc!
Miłego poniedzialku wszystkim... i udanych wizyt wiem ze wiecej Nas dzisiaj ma! :*

Powodzenia na badaniach bedzie dobrze [emoji4]

Ja od 4 pobudka mnie mała kopie ... zastanawiam się skad ma tyle siły przecież dzieci głównie śpią xD

Witajcie [emoji4] @darina powodzenia na wizycie, bedzie dobrze [emoji4] dzis sa tez moje urodzinki wiec musi byc hehe [emoji4] a mi mały zrobił prezent urodzinowy juz wczoraj i jak leżałam w łóżku z książka to zaczal kopać i dzisiaj rano jak wstałam jest to samo!:) ale to super uczucie [emoji4] co prawda wcześniej czułam tam mega delikatnie ale wczoraj i dzis juz takie konkretne pyknięcia, nawet widac je na brzuchu [emoji1] Dziewczyny z bólem bioder - a moze to spojenie łonowe sie rozchodzi? Podobno to boli i potrafi zacząć sie rozchodzić dosc wczesnie, bo biodra szykują sie na przyjęcie malucha... mnie na szczescie nic nie boli, oby tak dalej [emoji6] miłego dzionka

reklama
Hej. Ja nie spie od 7:(...wrrr
Fachowcy przyjechali okno dachowe na poddaszu wstawic aby maz mógl się wynieść na gore z biurem a na parterze bedzie pokoj dzidzi :). Tak się trzaskaja ze nieda się spac :(. Coś zjem i chyba pojade do centrum handlowego polazic po sklepach. Jakas tapeta mi się marzy do tego pokoiku na jednej ścianie :).

Daga, Zuzik wspolczuje kochane...

Udanych badań i wizyt :).

Do góry