reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dobry lekarz wszystko Ci powie sam i wydrukuje na papierku :) nie odwoluj! Ja siemam zastanawiam czy doktorka jutro nie namowic na polowkowe od razu, bo przeciez trzeba je zrobic do 23 tyg tak?
Tak.
Tylko Ja jestem w pieprzonej holandii..i usg robi pani od usg a ja jako celebrytka mam osobno gina.. oni co chca to gadaja.. i czuje sie taka nie przygotowana.. w ogole czuje jak "mlody" sobie pływa ale jakis wiekszych kopniakow nie.. nie wiem czy to normalne czy tez zaczac panikowac.. to moja 1 coaza na takim etapie...

reklama
@martakratka ale oni na prenatalnych w ogole tego nie widzieli:/ tzn lekarze:/ kolezanka miala bardzo dobra opieke a nikt tego nie szukal nawet na usg i przy porodzie tez dopiero sie okazalo

@martakratka ale oni na prenatalnych w ogole tego nie widzieli:/ tzn lekarze:/ kolezanka miala bardzo dobra opieke a nikt tego nie szukal nawet na usg i przy porodzie tez dopiero sie okazalo

Jak na moim pierwszym prenatalnym lekarka płci nie potrafiła rozpoznać, a ja sama ją rozpoznałam oglądając pozniej filmik, to az sie boje ze lekarz moze czegoś poważnego nie poznać. Wrzuciłam tu nawet zdjecie z siusiaczkiem na usg z 12tc, i moja gin mi powiedziala ze na 100% to jest to :)

Nie mialam wtedy prenatalnych. Mialam usg co 4 tyg prywatnie u podobno "swietnego" lekarza. Nie widzial niestety. Przy porodzie sie na mnie wypiął - ehh - nawet nie chce tego wspominac bo mi sie strach wlacza i panika...

Od dwoch godzin leze w lozku i nie moge zasnac. Tak mnie bola plecy i biodra...nie jestem w stanie sie ulozyc, zwby nie bolalo cokolwiek... Jestem przerazona, to dopiero polowa ciazy a juz spac przez to nie moge, wyc mi sie chce :(

Od dwoch godzin leze w lozku i nie moge zasnac. Tak mnie bola plecy i biodra...nie jestem w stanie sie ulozyc, zwby nie bolalo cokolwiek... Jestem przerazona, to dopiero polowa ciazy a juz spac przez to nie moge, wyc mi sie chce :(
Daga witam w klubie ja od 22 sie walam po łóżku i chyba zaraz zwarjuje bo jyz mnie wszystko boli:frown:

Czesc dziewczynki.
Witamy sie w poniedzialek. Za 4 h juz bede po badaniu...
Mialam kiedys babcie Traude... zawsze mowila mi niania.. była bardzo fajna, dobra kobieta.. zawsze z usmiechem... zawsze mozna bylo na nią liczyc... zasze otwarta na ludzi.. nigdy w nich nie watpila... byla jak mojaa mama... Dzis mialaby 78 lat.. Z okazji jej urodzin zycze sobie na polówkowych zdrowego bobasa zaobaczyc!
Miłego poniedzialku wszystkim... i udanych wizyt wiem ze wiecej Nas dzisiaj ma! :*

Powodzenia na badaniach bedzie dobrze [emoji4]

Ja od 4 pobudka mnie mała kopie ... zastanawiam się skad ma tyle siły przecież dzieci głównie śpią xD

Witajcie [emoji4] @darina powodzenia na wizycie, bedzie dobrze [emoji4] dzis sa tez moje urodzinki wiec musi byc hehe [emoji4] a mi mały zrobił prezent urodzinowy juz wczoraj i jak leżałam w łóżku z książka to zaczal kopać i dzisiaj rano jak wstałam jest to samo!:) ale to super uczucie [emoji4] co prawda wcześniej czułam tam mega delikatnie ale wczoraj i dzis juz takie konkretne pyknięcia, nawet widac je na brzuchu [emoji1] Dziewczyny z bólem bioder - a moze to spojenie łonowe sie rozchodzi? Podobno to boli i potrafi zacząć sie rozchodzić dosc wczesnie, bo biodra szykują sie na przyjęcie malucha... mnie na szczescie nic nie boli, oby tak dalej [emoji6] miłego dzionka

reklama
Hej. Ja nie spie od 7:(...wrrr
Fachowcy przyjechali okno dachowe na poddaszu wstawic aby maz mógl się wynieść na gore z biurem a na parterze bedzie pokoj dzidzi :). Tak się trzaskaja ze nieda się spac :(. Coś zjem i chyba pojade do centrum handlowego polazic po sklepach. Jakas tapeta mi się marzy do tego pokoiku na jednej ścianie :).

Daga, Zuzik wspolczuje kochane...

Udanych badań i wizyt :).

Do góry