reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

Wreszcie je zrobilam :) i juz zjadlam 3 :D
20180715_172624_Film1-1.jpg

Załączniki

• 20180715_172624_Film1-1.jpg
    20180715_172624_Film1-1.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 385
reklama
Mnie kazda ciaza meczyla i ta nie jest inna :) dla mnie 9 miesiecy to za duzo :D pol roku by wystarczylo hehe, ale ja w sumie nie wiem co to kolki bo zadne z moich dzieci nie mialo, w nocy tez dosc ladnie spaly pilnowalam tylko zeby co 3 godz jadly i tyle :)

Hehe pokazywalas nam juz jajeczka ;) dalej nie pewnosc?
Różnie bywa, wolę mieć 100% pewności x]

A my wyganialiśmy trochę pieska po ogrodzie, wróciliśmy, zjedliśmy obiad i deser, teraz mój ogląda mecz a ja leżę i czekam czy ktoś mi odpuka z tego brzuszka :D

@martakratka bejbe a co to za wada jesli mozna wiedziec? Synek znajomych urodzil sie ze stopa konsko-szpotawa alr na usg nic nie widzieli:/ zareagowali szybko, zalatwiali zabieg w austrii i maly ma.juz pol roczku i ladnie wszystko dziala, tzn oczywiscie ma drogie ortopedyczne buciki nosi szyne ale coraz krocej w ciagu dnia i nie ma z nia problemow maly na szczescie:)
My dzis dlugi spacer i jesiu na miescie...spaghetti carbonara ale za mna chodzilo juz pare tyg:) @Dagaa11 mnie po dlugim spacerze tak 3 h, bolaly ostatnio plecy ale po odpoczynku przechodzi..a Tobie nie? No to musi byc ciezka sprawa:/

Hej dziewczynki i juz prawie po weekendzie ja caly spedzilam na dzialce nad jeziorem ze znajomymi ale chociaz bardzo ich lubię stwierdzilam ze mecza mnie teraz takie zgrupowania po 10 osób:)
Stwierdzilam właśnie ze moje dzidzia sie na mnie dzisiaj obrazila caly dzien praktycznie cisza moze ze dw kopniaczki dostałam:huh: i oczywiście juz mam głupie myśli....
Jutro naszczescie mam polowkowe usg wiec byle do 11.40:)

@martakratka bejbe a co to za wada jesli mozna wiedziec? Synek znajomych urodzil sie ze stopa konsko-szpotawa alr na usg nic nie widzieli:/ zareagowali szybko, zalatwiali zabieg w austrii i maly ma.juz pol roczku i ladnie wszystko dziala, tzn oczywiscie ma drogie ortopedyczne buciki nosi szyne ale coraz krocej w ciagu dnia i nie ma z nia problemow maly na szczescie:)
My dzis dlugi spacer i jesiu na miescie...spaghetti carbonara ale za mna chodzilo juz pare tyg:) @Dagaa11 mnie po dlugim spacerze tak 3 h, bolaly ostatnio plecy ale po odpoczynku przechodzi..a Tobie nie? No to musi byc ciezka sprawa:/
U nas tez to byla stopa SKS. Na szczęście trafilam na swietnego lekarza i teraz nie widac nic po chorobie. Mlody ma slabszą prawa nogę i sportowcem niestety nie bedzie nigdy ale kto nie wie ze mial taką wade to nie pozna. Ale moglo byc różnie. Dlatego wiem ile znaczą badania prenatalne i nikt mi nie wmowi ze nie powinno sie ich robic.

A to nie nie, mojemu do alkoholika daleko, czasem się napije na imprezie i też nie ma rewelacyjnej głowy z czego się cieszę bo przynajmniej na drugi dzień się męczy i przynajmniej ma nauczkę :D ale denerwuje mnie to bo zawsze zasypia w salonie i muszę go tysiąc razy budzić i prosić żeby przeniósł się jak człowiek do sypialni, a i w nocy mi dmucha tymi oparami.. blee.. :D
Heheeheh nooooo. A jeszcze pępkowe przed nami[emoji16][emoji16]

Podziwiam Cie. Ja mojego 2 tyg po terminie mialam wywolywanego. Poród 30 godzin. Nawet nie chcę tego wspominac... najgorsze jest to ze z wadą stopki się urodzil i zamiast radosci po tej mece byl ogromny strach i niepewność. Bardzo boje sie tych prenatalnych teraz 31 lipca bo ta wada jesli jest będzie widoczna prawdopodobnie na usg.
[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] 30 godzin !!!??[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] matko kochana to ja 7 wywolywany i myslalam ze to dlugo

reklama
Współczuję... Ja się rozeszła z ojcem Olka jak młody miał rok więc nie pamięta jak to było z tatą.
A tatę kocha ale nie ma jakiejś wieeeelkiej tęsknoty. W sumie to ostatnio się zdziwił że sebusia nie było jak on był u mnie w brzuszku, tak się przyzwyczaił że sebus jest w sumie od zawsze że nie ogarnia że kiedyś go nie było.
Mok najstarszy Sebus [emoji16]

Sabi wlasnie dziewczyny maja racje. Dobrze ze mają taki kontrakt..moi to maja liscia w twarz jada do dziadków do rodziców biologicznego ojca gdzie on tez mieszka a frajer ciagle chodzi nawalony i nie ma dla dzieci czasu bo wódka ważniejsza. Tyle z tego plus ze ich tatusiem jest moj cudowny mąż ktory spędza z Nimi czas jak prawdziwy tata

Do góry