reklama
Różnie bywa, wolę mieć 100% pewności x]Mnie kazda ciaza meczyla i ta nie jest inna dla mnie 9 miesiecy to za duzo pol roku by wystarczylo hehe, ale ja w sumie nie wiem co to kolki bo zadne z moich dzieci nie mialo, w nocy tez dosc ladnie spaly pilnowalam tylko zeby co 3 godz jadly i tyle
Hehe pokazywalas nam juz jajeczka dalej nie pewnosc?
PatkaPatka
Fanka BB :)
A my wyganialiśmy trochę pieska po ogrodzie, wróciliśmy, zjedliśmy obiad i deser, teraz mój ogląda mecz a ja leżę i czekam czy ktoś mi odpuka z tego brzuszka
Totois30
@martakratka bejbe a co to za wada jesli mozna wiedziec? Synek znajomych urodzil sie ze stopa konsko-szpotawa alr na usg nic nie widzieli:/ zareagowali szybko, zalatwiali zabieg w austrii i maly ma.juz pol roczku i ladnie wszystko dziala, tzn oczywiscie ma drogie ortopedyczne buciki nosi szyne ale coraz krocej w ciagu dnia i nie ma z nia problemow maly na szczescie
My dzis dlugi spacer i jesiu na miescie...spaghetti carbonara ale za mna chodzilo juz pare tyg @Dagaa11 mnie po dlugim spacerze tak 3 h, bolaly ostatnio plecy ale po odpoczynku przechodzi..a Tobie nie? No to musi byc ciezka sprawa:/
My dzis dlugi spacer i jesiu na miescie...spaghetti carbonara ale za mna chodzilo juz pare tyg @Dagaa11 mnie po dlugim spacerze tak 3 h, bolaly ostatnio plecy ale po odpoczynku przechodzi..a Tobie nie? No to musi byc ciezka sprawa:/
Hej dziewczynki i juz prawie po weekendzie ja caly spedzilam na dzialce nad jeziorem ze znajomymi ale chociaz bardzo ich lubię stwierdzilam ze mecza mnie teraz takie zgrupowania po 10 osób
Stwierdzilam właśnie ze moje dzidzia sie na mnie dzisiaj obrazila caly dzien praktycznie cisza moze ze dw kopniaczki dostałam i oczywiście juz mam głupie myśli....
Jutro naszczescie mam polowkowe usg wiec byle do 11.40
Stwierdzilam właśnie ze moje dzidzia sie na mnie dzisiaj obrazila caly dzien praktycznie cisza moze ze dw kopniaczki dostałam i oczywiście juz mam głupie myśli....
Jutro naszczescie mam polowkowe usg wiec byle do 11.40
martakratka
U nas tez to byla stopa SKS. Na szczęście trafilam na swietnego lekarza i teraz nie widac nic po chorobie. Mlody ma slabszą prawa nogę i sportowcem niestety nie bedzie nigdy ale kto nie wie ze mial taką wade to nie pozna. Ale moglo byc różnie. Dlatego wiem ile znaczą badania prenatalne i nikt mi nie wmowi ze nie powinno sie ich robic.@martakratka bejbe a co to za wada jesli mozna wiedziec? Synek znajomych urodzil sie ze stopa konsko-szpotawa alr na usg nic nie widzieli:/ zareagowali szybko, zalatwiali zabieg w austrii i maly ma.juz pol roczku i ladnie wszystko dziala, tzn oczywiscie ma drogie ortopedyczne buciki nosi szyne ale coraz krocej w ciagu dnia i nie ma z nia problemow maly na szczescie
MamaXTrzy
Heheeheh nooooo. A jeszcze pępkowe przed nami[emoji16][emoji16]A to nie nie, mojemu do alkoholika daleko, czasem się napije na imprezie i też nie ma rewelacyjnej głowy z czego się cieszę bo przynajmniej na drugi dzień się męczy i przynajmniej ma nauczkę ale denerwuje mnie to bo zawsze zasypia w salonie i muszę go tysiąc razy budzić i prosić żeby przeniósł się jak człowiek do sypialni, a i w nocy mi dmucha tymi oparami.. blee..
MamaXTrzy
Ja właśnie odwrotnie o SN bede blagac choćby nie wiem co [emoji23] mimo ze cesarke mogłabym sobie załatwić bez problemu. Mam nadzieję tylko ze bedzie tak jak chceJa pewnie po terminie jak i starszego mojego... ale o cesarke bede błagać chocby nie wiem co....
MamaXTrzy
[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] 30 godzin !!!??[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] matko kochana to ja 7 wywolywany i myslalam ze to dlugoPodziwiam Cie. Ja mojego 2 tyg po terminie mialam wywolywanego. Poród 30 godzin. Nawet nie chcę tego wspominac... najgorsze jest to ze z wadą stopki się urodzil i zamiast radosci po tej mece byl ogromny strach i niepewność. Bardzo boje sie tych prenatalnych teraz 31 lipca bo ta wada jesli jest będzie widoczna prawdopodobnie na usg.
reklama
MamaXTrzy
Mok najstarszy Sebus [emoji16]Współczuję... Ja się rozeszła z ojcem Olka jak młody miał rok więc nie pamięta jak to było z tatą.
A tatę kocha ale nie ma jakiejś wieeeelkiej tęsknoty. W sumie to ostatnio się zdziwił że sebusia nie było jak on był u mnie w brzuszku, tak się przyzwyczaił że sebus jest w sumie od zawsze że nie ogarnia że kiedyś go nie było.
Sabi wlasnie dziewczyny maja racje. Dobrze ze mają taki kontrakt..moi to maja liscia w twarz jada do dziadków do rodziców biologicznego ojca gdzie on tez mieszka a frajer ciagle chodzi nawalony i nie ma dla dzieci czasu bo wódka ważniejsza. Tyle z tego plus ze ich tatusiem jest moj cudowny mąż ktory spędza z Nimi czas jak prawdziwy tata