reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja już po.
Macica zamknięta szyjka 5cm więc chyba dobrze? Mówił że ładna długość. Młody spał. Główka jest w dół.
SA małe cysty za macica. Ale ponoć nie wpływają na maja sytuację. Był też chyba krwiak ale się wchlonal. Także nie wiem nic. Paracetamol mam brać I odpocząć.

reklama
Ja już po.
Macica zamknięta szyjka 5cm więc chyba dobrze? Mówił że ładna długość. Młody spał. Główka jest w dół.
SA małe cysty za macica. Ale ponoć nie wpływają na maja sytuację. Był też chyba krwiak ale się wchlonal. Także nie wiem nic. Paracetamol mam brać I odpocząć.
A jednak Paracetamol ;) Ważne, że wygląda to ok. A teraz już tych skurczy nie masz? Zrobisz sobie jutro wolne?

Poddaje się od kilku tygodni próbuje was nadrobić a wciąż na 1140 Stronie. Ślub się udał, wszystko zapiete na ostatni guzik (sprawka rodziców :D ). Dzidzia zdrowo rośnie podobno mało wód plodowych chociaż ta ginekolog nie przypadła mi do gustu w kwestii odżywiania (bo jak to bez mięsa, i ustawić nie umiała urządzenia ) (chodziłam do niej wcześniej i nie miałam zastrzeżeń). Prawdopodobnie dziewczynka potwierdzę 20 bo idę na polowkowe :D. Źle się ostatnio czuje zaczęły mi się wymioty i to nie tak ze rano (moje rano to popołudniu bo na nocki pracuje) tylko za jakieś 3-7 h później, znowu przeziębiona . A jak u Was tak w skrócie tych 300 stron ;) ?

Załączniki

• DSC_0104.JPG
    DSC_0104.JPG
    428,6 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC_0103.JPG
    DSC_0103.JPG
    434,4 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC_0102.JPG
    DSC_0102.JPG
    981,9 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC_0101.JPG
    DSC_0101.JPG
    656,4 KB · Wyświetleń: 69
Ja już po.
Nie słyszałam nigdy o tych cystach a skąd wiadomo że był krwiak ? Kurczę wiesz co ja to bym się chyba umówiła do pl kliniki tak awaryjnie się pobadać dla świętego spokoju wybacz ale ja tym lekarzom tam to nie wierzę w ich super wszystko jest :/ oczywiście Ty decydujesz . 3 mam kciuki żeby noc minęła spokojnie [emoji4]

Dziewczyny czy ktoras mi łopatologicznie wytlumaczy co to znaczy ze brzuch sie stawia? Ostatnio mnie tez gin spytal a ja ze nie wiem o co kaman. A on ze dobrze ze nie wiem. No kojarze ze to problematyczne ale jak to dokladnie. Brzuch mam miekki tylko rano generalnie potem mam twardawy caly czas wiec do konca nie rozumiem co to znaczy.... @Julianna_Szcz ale szyjka zajebista:) a tak mysle jakby to bylo po ang i uwaga wymyslilam pussy neck;D @Dagaa11 mega piekny kombinezon! Chyba zaczne przegladac olx i szukac okazji..szumis mnie tak irytuje, glowa mnie od niego boliiwiec odpuszczam na pewno, z monitorem oddechu sie waham ale jestem bardziej ze nie kupie ..chyba..znajomi mowili ze na szkole rodzenia troche im pokazywali jaki to marketingowy temat i ze smierci lozeczkowe bardzo rzadko z bezdechu i ze jest duzo zasad ktorych warto przestrzegac z dzidzia, jeszcze bede zbierac opinie...

reklama
Poddaje się od kilku tygodni próbuje was nadrobić a wciąż na 1140 Stronie. Ślub się udał, wszystko zapiete na ostatni guzik (sprawka rodziców :D ). Dzidzia zdrowo rośnie podobno mało wód plodowych chociaż ta ginekolog nie przypadła mi do gustu w kwestii odżywiania (bo jak to bez mięsa, i ustawić nie umiała urządzenia ) (chodziłam do niej wcześniej i nie miałam zastrzeżeń). Prawdopodobnie dziewczynka potwierdzę 20 bo idę na polowkowe :D. Źle się ostatnio czuje zaczęły mi się wymioty i to nie tak ze rano (moje rano to popołudniu bo na nocki pracuje) tylko za jakieś 3-7 h później, znowu przeziębiona . A jak u Was tak w skrócie tych 300 stron ;) ?

Śliczne dzieciątko :-) :)
U mnie na szczęście mdłości i wymioty minęły wraz z rozpoczęciem 14 tygodnia. Niestety mam alergie na pyłki kwiatów i drzew i strasznie się męcze z katarem i dusznościami. No ale powinno zaniedługo minąć.

Do góry