reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

O matko! Daj znac koniecznie :( na pewno to nic zlego, trzymam kciuki!
Raczej wszystko ok, co najwyżej za mało magnezu ewentualnie wyjątkowo silne skurcze przepowiadajace. Ciut za bardzo bolesne i regularne jak na ten etap ciąży zdaniem położnej więc szpital chce sprawdzić na 100% że to nic złego

reklama
Znajoma mi pisała ze jak się stawia to twardnieje cały brzuch a jak tylko z jednej strony na dole to pewnie mala się wypina xD lol... efekty specjalne

Będę trzymać kciuki !
Próbowałaś brać nospe i się wykąpać ? Powinny się uspokoić jak to nic poważnego po tym.
Tak daleko do szpitala że na 18 dopiero?
To nie nagły wypadek tylko umówiona wizyta, szpital jest 30 min autem.... Dają szansę się temu samemu uspokoić pewnie.... Nie wiem.
Byla no spa i podwójna dawka nagnezu i nic nie dały

Ja wpadam sie pochwalić a nadrobie was wieczorkiem :) no więc tak syn dalej jest synem :D mowila ze widzi jajeczka i ze mu zwisa :D ale ogolnie mowila ze to za wczesnie na usg 3d ale zrobila :) takze ja jestem szczesliwa bo wiem ze serduszko bije i wszystko wporzadku :) caly czas sie ruszal nasz maly stworek hehe nogi ma strasznie dlugie :)
20180710_155638_Film1.jpg
20180710_155306_Film1.jpg

Załączniki

• 20180710_155638_Film1.jpg
    20180710_155638_Film1.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 265
  • 20180710_155306_Film1.jpg
    20180710_155306_Film1.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 273
reklama
Do góry