Raczej wszystko ok, co najwyżej za mało magnezu ewentualnie wyjątkowo silne skurcze przepowiadajace. Ciut za bardzo bolesne i regularne jak na ten etap ciąży zdaniem położnej więc szpital chce sprawdzić na 100% że to nic złegoO matko! Daj znac koniecznie na pewno to nic zlego, trzymam kciuki!
reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Znajoma mi pisała ze jak się stawia to twardnieje cały brzuch a jak tylko z jednej strony na dole to pewnie mala się wypina xD lol... efekty specjalne
natka100
Trzymaj sięTrzymajcie kciuki na 18 jadę do szpitala. Dość silne skurcze. Krótkie ale co 20-30 minut.
Będę trzymać kciuki !Trzymajcie kciuki na 18 jadę do szpitala. Dość silne skurcze. Krótkie ale co 20-30 minut.
Próbowałaś brać nospe i się wykąpać ? Powinny się uspokoić jak to nic poważnego po tym
To nie nagły wypadek tylko umówiona wizyta, szpital jest 30 min autem.... Dają szansę się temu samemu uspokoić pewnie.... Nie wiem.Będę trzymać kciuki !
Próbowałaś brać nospe i się wykąpać ? Powinny się uspokoić jak to nic poważnego po tym.
Tak daleko do szpitala że na 18 dopiero?
Byla no spa i podwójna dawka nagnezu i nic nie dały
PatkaPatka
Ściskam kciuki!Trzymajcie kciuki na 18 jadę do szpitala. Dość silne skurcze. Krótkie ale co 20-30 minut.
HappyElephant
Jajo bym zniosła, jest dopiero 15 :/ Ale nie dziwi mnie to. Trzymam kciuki!To nie nagły wypadek tylko umówiona wizyta, szpital jest 30 min autem.... Dają szansę się temu samemu uspokoić pewnie.... Nie wiem.
Byla no spa i podwójna dawka nagnezu i nic nie dały
Mnie dziwi że się stał cud nad Wisłą i wzywają na szpital.... Spodziewałam się "leżeć i paracetamol" szczerze mówiąc.....Jajo bym zniosła, jest dopiero 15 :/ Ale nie dziwi mnie to. Trzymam kciuki!
Anet29
Ja wpadam sie pochwalić a nadrobie was wieczorkiem no więc tak syn dalej jest synem mowila ze widzi jajeczka i ze mu zwisa ale ogolnie mowila ze to za wczesnie na usg 3d ale zrobila takze ja jestem szczesliwa bo wiem ze serduszko bije i wszystko wporzadku caly czas sie ruszal nasz maly stworek hehe nogi ma strasznie dlugie
Załączniki
reklama
motylkowelove
Mnie dziwi że się stał cud nad Wisłą i wzywają na szpital.... Spodziewałam się "leżeć i paracetamol" szczerze mówiąc.....
To dobrze i jak pojedziesz nie daj sie puscic torbami tylko niech Cie wybadaja szyjke i o przepływy zapytaj czy robią