No ciekawa jestem co w ich mniemaniu oznacza pełen zestaw badań.... Zważywszy na fakt że mocz sprawdziła położna I jet ok, krew badana w czwartek i choć wszystkiego na granicy to jednak w normie.... Jeśli to nie będzie ginekologiczne I usg to ja już nie wiem sama....To dobrze i jak pojedziesz nie daj sie puscic torbami tylko niech Cie wybadaja szyjke i o przepływy zapytaj czy robią
reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
No ciekawa jestem co w ich mniemaniu oznacza pełen zestaw badań.... Zważywszy na fakt że mocz sprawdziła położna I jet ok, krew badana w czwartek i choć wszystkiego na granicy to jednak w normie.... Jeśli to nie będzie ginekologiczne I usg to ja już nie wiem sama....
No badania podstawowe czasami nie wykazują przyczyny , bardziej bym patrzyła pod kontem usg własnie ... skurcze czasami przychodza z niedoboru potasu a nawet z niedomogi progesteronu bo i taka się zdarza ponoć temu się bierze zapobiegawczo dowcipny progesteron .
Koniecznie szyjke niech zbadają , na pewno umiesz się dogadac a jak coś poszukaj w internecie potrzebne słowa takie wiesz ginekologiczne ;* wiem jak tam ciężko z nimi konca dojsc bo oni to fachowcy nie są , mam nadzieje ze przejdzie i nie bedziesz sie musiała stresowac ;* ja biore nawet 6 magnezów dziennie i doktorka mówiła ze sie nic nie dzieje ze mozna
motylkowelove
Ja wpadam sie pochwalić a nadrobie was wieczorkiem no więc tak syn dalej jest synem mowila ze widzi jajeczka i ze mu zwisa ale ogolnie mowila ze to za wczesnie na usg 3d ale zrobila takze ja jestem szczesliwa bo wiem ze serduszko bije i wszystko wporzadku caly czas sie ruszal nasz maly stworek hehe nogi ma strasznie dlugie Zobacz załącznik 875869 Zobacz załącznik 875870
Cudna buziunia :**
Ostatnio w rossmanie widzialam za 99zlLaski a wiecie może gdzie dopadnie tańszego Szumisia niż za 279zl??
Spróbuję zobaczymy co z tego wyjdzie.....No badania podstawowe czasami nie wykazują przyczyny , bardziej bym patrzyła pod kontem usg własnie ... skurcze czasami przychodza z niedoboru potasu a nawet z niedomogi progesteronu bo i taka się zdarza ponoć temu się bierze zapobiegawczo dowcipny progesteron .
Koniecznie szyjke niech zbadają , na pewno umiesz się dogadac a jak coś poszukaj w internecie potrzebne słowa takie wiesz ginekologiczne ;* wiem jak tam ciężko z nimi konca dojsc bo oni to fachowcy nie są , mam nadzieje ze przejdzie i nie bedziesz sie musiała stresowac ;* ja biore nawet 6 magnezów dziennie i doktorka mówiła ze sie nic nie dzieje ze mozna
motylkowelove
Spróbuję zobaczymy co z tego wyjdzie.....
3 mam kciuki !!! daj znac jak już wybadają
natka100
Tez widziałam,ale chyba juz nie maOstatnio w rossmanie widzialam za 99zl
Sabi32
No to ja juz po dzidzia bokiem i noc nie potwierdzilam ale rozwija sie super, ja wg Pani doktor stworzona do rodzenia, szyjka super, brzuch super i jak uslyszala, ze czwarta ciaza to oczy jej z orbit wyszly mila ogolnie i sympatyczna. Następna wizyta 2 sierpien no nic, nadal mam nadzieje, ze tam siedzi 90 proc Majki waze 62kg...2,5 na plusie. Cisnienie 120/70 takie mam cale zycie w sumie.
HappyElephant
Nigdy nie wiesz. Ja kiedyś po wizycie u położnej, gdy miałam podwyższone ciśnienie, musiałam prosto od niej jechać na godzinę do szpitala na monitoring ciśnienia (siedziałam po prostu w poczekalni na tyłku, a oni co kwadrans przychodzili mierzyć ). Jeszcze numer ode mnie wzięła w razie, gdybym zrejterowałaMnie dziwi że się stał cud nad Wisłą i wzywają na szpital.... Spodziewałam się "leżeć i paracetamol" szczerze mówiąc.....
reklama