reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

No i wyczytalam w internetach ze chudzielce odczuwają wyjątkowo jak się dziecko pręży... wazne żeby kontrolować szyjke . Także stresy od nowa czas start xD mam nadzieję, że za często mnie straszyć nie będzie... tancuje tam to przynajmniej wiem , że z nią ok ... a od wczoraj już ryczalam , że coś nie halo przez te napięcia takie ... eh tak gorsze dni ewidentnie

reklama
Nie słyszałam nigdy o tych cystach a skąd wiadomo że był krwiak ? Kurczę wiesz co ja to bym się chyba umówiła do pl kliniki tak awaryjnie się pobadać dla świętego spokoju wybacz ale ja tym lekarzom tam to nie wierzę w ich super wszystko jest :/ oczywiście Ty decydujesz . 3 mam kciuki żeby noc minęła spokojnie [emoji4]

U mnie po szpitalu na usg pani doktor tez stwierdziła ze był mały krwiak chyba widać jakieś resztki.

U mnie po szpitalu na usg pani doktor tez stwierdziła ze był mały krwiak chyba widać jakieś resztki.
Dokładnie powiedział że są jakieś resztki więc albo coś było I się wchlonelo albo tylko takie lekutkie krwawienie było.
Nie zapisze się do polskiej kliniki teraz, prędzej w pl w poniedziałek pójdę do prywatnego ginekologa.

Dokładnie powiedział że są jakieś resztki więc albo coś było I się wchlonelo albo tylko takie lekutkie krwawienie było.
Nie zapisze się do polskiej kliniki teraz, prędzej w pl w poniedziałek pójdę do prywatnego ginekologa.
A no bo Ty lecisz do Pl a pytałaś czy możesz jeśli sie skurcze pojawiają? Bo to jednak zmiany cisnienia . To umawiaj się najlepiej już żeby Cię gdzieś wpisali na ten dzień [emoji4]

@Sabi32 ehh... mój dzidziol wczoraj też się właśnie tak jakoś bokiem ustawił aż ciężko było lekarzowi pomierzyc wszystko, no i nie zobaczył co jest między nóżkami ;) byle do sierpnia:)

reklama
Do góry