reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

No i wyczytalam w internetach ze chudzielce odczuwają wyjątkowo jak się dziecko pręży... wazne żeby kontrolować szyjke . Także stresy od nowa czas start xD mam nadzieję, że za często mnie straszyć nie będzie... tancuje tam to przynajmniej wiem , że z nią ok ... a od wczoraj już ryczalam , że coś nie halo przez te napięcia takie ... eh tak gorsze dni ewidentnie

reklama
Nie słyszałam nigdy o tych cystach a skąd wiadomo że był krwiak ? Kurczę wiesz co ja to bym się chyba umówiła do pl kliniki tak awaryjnie się pobadać dla świętego spokoju wybacz ale ja tym lekarzom tam to nie wierzę w ich super wszystko jest :/ oczywiście Ty decydujesz . 3 mam kciuki żeby noc minęła spokojnie [emoji4]

U mnie po szpitalu na usg pani doktor tez stwierdziła ze był mały krwiak chyba widać jakieś resztki.

U mnie po szpitalu na usg pani doktor tez stwierdziła ze był mały krwiak chyba widać jakieś resztki.
Dokładnie powiedział że są jakieś resztki więc albo coś było I się wchlonelo albo tylko takie lekutkie krwawienie było.
Nie zapisze się do polskiej kliniki teraz, prędzej w pl w poniedziałek pójdę do prywatnego ginekologa.

Dokładnie powiedział że są jakieś resztki więc albo coś było I się wchlonelo albo tylko takie lekutkie krwawienie było.
Nie zapisze się do polskiej kliniki teraz, prędzej w pl w poniedziałek pójdę do prywatnego ginekologa.
A no bo Ty lecisz do Pl a pytałaś czy możesz jeśli sie skurcze pojawiają? Bo to jednak zmiany cisnienia . To umawiaj się najlepiej już żeby Cię gdzieś wpisali na ten dzień [emoji4]

@Sabi32 ehh... mój dzidziol wczoraj też się właśnie tak jakoś bokiem ustawił aż ciężko było lekarzowi pomierzyc wszystko, no i nie zobaczył co jest między nóżkami ;) byle do sierpnia:)

reklama
Do góry