reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny ja dzis troche nieobecna, moi kochani tesciowie nas odwiedzili,

ale chwile jak ich nie bylo, tak o 17;) cos mnie smyra i dotykam brzuszka wiadomo niziutko gdzie dzidzia i co? I minikopniaczek! Najprawdziwszy na swiecie, a za nim kolejny i taka seria z 10 jeny jak sie cieszylam w glos, sama na chacie no ale obdzwonilam wszystkich: D jakie to cudne jest ze ojeny!

reklama
Totois prawda cudownie chociaż u mnie nie tak naocznie [emoji4]
Ja coś spania nie mam mała chyba też bo mi się tu kręci wierci po nocy [emoji7] najbardziej aktywna jest wieczorami

Witam z samego rana. U mnie to nie lada sprawa ze widziec ta godzine. Ale dziś wyjątkowo wstalam wcześniej i spać już nie moge.

Dziś wielki dzień dla mojego synka urodziny. Nie mogl sie doczekac od ponad miesiaca. A nawet dal nam prezent urodzinowy i spi sam w łóżku haha.... Co prawda ostatnio coraz częściej przychodził do nas coraz pozniej. Ale pierwszy raz od dawna spi sam. Pisalyscie o spaniu z dzoeckiem. My nie chcielismy spac z mlodym Ale po 3-4 pierwszych miesiacach jak nie spaliśmy w nocy postanowilam polozyc syna wnocy obok nas i odetchnelismy z ulga. Wróciliśmy do zycia. Nasze dziecko spalo w nocy i my spaliśmy. I w dupie ze byly inne plany Ale to było najlepsze co wtedy zrobilismy.
Milego dnia

A któraś z Was pisała o upławach, jak to u Was z tym jest? Ja do teraz nie miałam ale od wczoraj leje się jakbym kran z wodą odkreciła, to normalne?

Mój syn wstaje między 7 a 7:30 jestem wtedy szczesliwa:D Ale jeszcze nie dawno budził mnie o 6 lub lepiej :p @HappyElephant znam ten ból tych wczesnych pobudek, ja to już myślałam że przed drugim bobo nie wyspie się A jednak syn okazał się łaskawy :D

reklama
Dzisiaj kończę 18 tydzień i mnie też rozpiera w dole brzucha. Nie podoba mi się to uczucie :/ czasami tak mnie ciągnie, że aż boli..
W ogóle to od gdzieś dwóch tygodni wyciekają mi krople siary z piersi, ale to co miałam dzisiaj w nocy to mnie przeraziło. Aż się obudziłam, bo tak mokro miałam :p
No wlasnie ja tez skonczylam 18 tydzien i mam takie uczucie napelniania w dole brzucha a co do piersi to cos tam leci ale delikatnie do wytrzymania...

Do góry