reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny ja dzis troche nieobecna, moi kochani tesciowie nas odwiedzili,

ale chwile jak ich nie bylo, tak o 17;) cos mnie smyra i dotykam brzuszka wiadomo niziutko gdzie dzidzia i co? I minikopniaczek! Najprawdziwszy na swiecie, a za nim kolejny i taka seria z 10 jeny jak sie cieszylam w glos, sama na chacie no ale obdzwonilam wszystkich: D jakie to cudne jest ze ojeny!

reklama
Totois prawda cudownie chociaż u mnie nie tak naocznie [emoji4]
Ja coś spania nie mam mała chyba też bo mi się tu kręci wierci po nocy [emoji7] najbardziej aktywna jest wieczorami

Witam z samego rana. U mnie to nie lada sprawa ze widziec ta godzine. Ale dziś wyjątkowo wstalam wcześniej i spać już nie moge.

Dziś wielki dzień dla mojego synka urodziny. Nie mogl sie doczekac od ponad miesiaca. A nawet dal nam prezent urodzinowy i spi sam w łóżku haha.... Co prawda ostatnio coraz częściej przychodził do nas coraz pozniej. Ale pierwszy raz od dawna spi sam. Pisalyscie o spaniu z dzoeckiem. My nie chcielismy spac z mlodym Ale po 3-4 pierwszych miesiacach jak nie spaliśmy w nocy postanowilam polozyc syna wnocy obok nas i odetchnelismy z ulga. Wróciliśmy do zycia. Nasze dziecko spalo w nocy i my spaliśmy. I w dupie ze byly inne plany Ale to było najlepsze co wtedy zrobilismy.
Milego dnia

A któraś z Was pisała o upławach, jak to u Was z tym jest? Ja do teraz nie miałam ale od wczoraj leje się jakbym kran z wodą odkreciła, to normalne?

Mój syn wstaje między 7 a 7:30 jestem wtedy szczesliwa:D Ale jeszcze nie dawno budził mnie o 6 lub lepiej :p @HappyElephant znam ten ból tych wczesnych pobudek, ja to już myślałam że przed drugim bobo nie wyspie się A jednak syn okazał się łaskawy :D

reklama
Dzisiaj kończę 18 tydzień i mnie też rozpiera w dole brzucha. Nie podoba mi się to uczucie :/ czasami tak mnie ciągnie, że aż boli..
W ogóle to od gdzieś dwóch tygodni wyciekają mi krople siary z piersi, ale to co miałam dzisiaj w nocy to mnie przeraziło. Aż się obudziłam, bo tak mokro miałam :p
No wlasnie ja tez skonczylam 18 tydzien i mam takie uczucie napelniania w dole brzucha a co do piersi to cos tam leci ale delikatnie do wytrzymania...

Do góry