reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Suuuper! To będziesz miała dwa lata różnicy :) A może i do marca donosisz?

Dobrze, że przyszły rok nie jest przestępny, bo jeszcze byś trafiła na 29 :D
No mam cicha nadzieje ze jakos w marcu sie uda bo chcialabym dwojke z marca miec xD tyle ze ja planowane cc i robia tydzien wczesniej to moze byc ciezko w marcu sie wyrobic xP

reklama
300 wiadomosci. Nie nadrobie.
Wpadlam napisac ze jestem po wizycie i mam juz 1milimetr mojego szczescia i mini serduszko :) termin wstepnie na 26.02
Cudownie!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] z całego serca życzę Ci wszystkiego co najlepsze[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] dbaj o siebie kochana i z pewnością będzie wszystko dobrze[emoji173]

20180629_230453.jpg

Rośnie i moje :) a tak przezywalam :p

Załączniki

• 20180629_230453.jpg
    20180629_230453.jpg
    434,1 KB · Wyświetleń: 290
reklama
A ja dla odmiany czuje takie rozpieranie w dole brzucha ....chyba oszaleje
Dzisiaj kończę 18 tydzień i mnie też rozpiera w dole brzucha. Nie podoba mi się to uczucie :/ czasami tak mnie ciągnie, że aż boli..
W ogóle to od gdzieś dwóch tygodni wyciekają mi krople siary z piersi, ale to co miałam dzisiaj w nocy to mnie przeraziło. Aż się obudziłam, bo tak mokro miałam :p

Ostatnia edycja:
Do góry