reklama
PatkaPatka
Fanka BB :)
Już się prawie zastanawiałam czy mi wody nie odeszły.. a tak poważnie, można coś z tym zrobić? Coś ginekolog na to może zaradzić?U mnie też,jak z kranu. Męczące bardzo :/
Nie kochana to naturalna ochrona dzidzi przed bakteriami gorzej by było jakby tam była susza [emoji14]Już się prawie zastanawiałam czy mi wody nie odeszły.. a tak poważnie, można coś z tym zrobić? Coś ginekolog na to może zaradzić?
motylkowelove
U mnie nie ma upławów jakichś moze bardzo , ani jakiejś wydzieliny co bym się martwiła ale czasami wieczorem to tak czuję jak spływa po nodze wiadomo , bo staram się spać bez bielizny ;/ komfortowo moze nie do końca ale to tak żeby nic nie złapać i troche wietrzyć po całym dniu chodzenia we wkladkach ... i tak źle i tak nie dobrze ... :/ u mnie chyba to sikanie i nacisk to od macicy bo nic nie boli , podmyłam się rumiankiem i kazałam małżowi kupić urosept zeby mieć w domu awaryjnie
Julianna upały do Was uciekły u mnie dzisiaj zimno jak jesienią , słońce chce sie przebić ale wieje brry
Julianna upały do Was uciekły u mnie dzisiaj zimno jak jesienią , słońce chce sie przebić ale wieje brry
motylkowelove
Mati Mar ja jak sie czepie prazynek bekonowych to nie ma końca ... ale tak sobie tłumacze ze , nic teraz zdrowego nie ma i małe grzeszki ujdą ;p
Sabi32
Witam sie
My dzis przemeblowanie u dzieci i rozkrecabie szafy..kurczak juz w piekarniku, a ja glodna jak nie wiem
Tez mam akcje na słone Co do uplawow jak mam, ale nie zeby sie lało, bardziej jakbym ciągle podniecona była
Pogoda tez dziwna, wczoraj upal, dzis 17st, ale slonko sie przebija,nie jest źleM na szczęście dzis w domu, oby jutro pracy nie wymyslil...
Aaa, w nowej gazetce lidla jest duzo rzeczy dla dzidzi i staniki do karmienia beda i leginsy ciążowe
My dzis przemeblowanie u dzieci i rozkrecabie szafy..kurczak juz w piekarniku, a ja glodna jak nie wiem
Tez mam akcje na słone Co do uplawow jak mam, ale nie zeby sie lało, bardziej jakbym ciągle podniecona była
Pogoda tez dziwna, wczoraj upal, dzis 17st, ale slonko sie przebija,nie jest źleM na szczęście dzis w domu, oby jutro pracy nie wymyslil...
Aaa, w nowej gazetce lidla jest duzo rzeczy dla dzidzi i staniki do karmienia beda i leginsy ciążowe
Dagaa11
Ja tez czasem jak ze mnie chluśnie to sie aż boje czy wszystko ok :O dopoki nie ma nieprzyjemnego zapachu, świądu itd to normalne... Mama ginekolog teraz zachęca do akcji "wietrzenie narodowe"- spanie bez majtek w nocy, nieuzywanie wkladek w dzien. Podobno reguluje to ilosc wydzieliny ibabki piszą, ze po kilku dniach faktycznie jest poprawa. Nie wiem jak to sie ma do ciąży... Poza tym musialabym majtki zmieniac chyba z 5 razy dziennie jakbym nie miała wkladki:/Już się prawie zastanawiałam czy mi wody nie odeszły.. a tak poważnie, można coś z tym zrobić? Coś ginekolog na to może zaradzić?
Dagaa11
Gazetka od kiedy? Bo mam nowa na Blixie od 02.07 i nie ma tam nic ciążowegoWitam sie
reklama
PatkaPatka
Hmm.. W pracy bez wkladki.. oj niezły ubaw mieliby ze mnie wszyscy w nocy jeszcze jak to w nocy, można przeżyć jak coś pocieknie ale w ciągu dnia nie byłabym tak odważna.Ja tez czasem jak ze mnie chluśnie to sie aż boje czy wszystko ok :O dopoki nie ma nieprzyjemnego zapachu, świądu itd to normalne... Mama ginekolog teraz zachęca do akcji "wietrzenie narodowe"- spanie bez majtek w nocy, nieuzywanie wkladek w dzien. Podobno reguluje to ilosc wydzieliny ibabki piszą, ze po kilku dniach faktycznie jest poprawa. Nie wiem jak to sie ma do ciąży... Poza tym musialabym majtki zmieniac chyba z 5 razy dziennie jakbym nie miała wkladki:/