reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja raczej zakupie, pamietam jak sadzalam dzieci na macie i obstawialam poduchami.. :)
Nie wiem jak Wy, ale ja juz sie zastanawiam jak moja corcia bedzie wygladac...bardzo bym chciala, aby odziedziczyła oczy po tatusiu, no ma piekne,duze i mega niebieskie :) a po mnie moze miec karnacje, no jako dziecko bylam jak taka mala cyganka :)
Niebieskie oczy i ciemnie wloski :) heh ;)
Corka od M tak właśnie ma, a syn ma wlosy ciemny blad i niebieskie oczy :)
Moi z kolei maja piwne oczy, a cora po mnie zielone :)

Moje obie corki podobne do meza wszyscy mowili ze nie da rady powiedziec ze nie jego :D bo byly identyczne jak on. Teraz jak patrze na mlodsza i na moje zdjecie z dziecinstwa to troche podobna jest :) wiec tym bardziej sie zastanawiam jak syn bedzje wygladal :D

Dziewczyny tak sobie siedzę i oglądam dokumenty z moich poprzednich porodów..Strasznie się boję tego że jeśli miałabym rodzić naturalnie to byłyby takie same cyrki jak przy 2 naturalnych porodach..obydwa porody barkowe więc to chyba nie przypadek że akurat tak ze mnie dzieciątka wychodzą..nikt nie sprawdzał mi budowy mojej miednicy,wiecie takie prześwietlenie czy coś...niby szeroka w biodrach jestem ale nie daje mi spokoju to że na 2 naturalne porody akurat 2 były barkowe i dzieci miały później problemy.Z jednej strony chciałabym SN ale teraz zaczynam główkować strasznie

A co to porod barkowy? :)

reklama
Ostatnia edycja:
Hej. Ile napisaliście przez cały dzień :). Nie damrady doczytać wszystkiego.

Co do uczestnictwa Małża przy porodzie to powiedział, że skoro był przy poczęciu to i przy narodzinach chce być. :) Koledzy mu mowia, że to piękne przeżycie więc chce zobaczyć. Ja tez wole zeby byl obok, bo jestem straszna panikara, a ten człowiek mnie potrafi ogarnąć. :)

reklama
Ja już w domku po wizycie dzisiejszej na dobrym sprzęcie , bo byłam w szpitalu gdzie pracuje mój gin i mierzył go 3 razy i przezierność jest dobra , mówił że mogl źle zmierzyć , mały mógł mieć głowę do tyłu odchylona za bardzo i dlatego tak wyszło , kazał się nie martwić i mówił że bierze na siebie że wszytsko jest w porządku. Kamień z serca [emoji170][emoji170][emoji170][emoji846][emoji9]
Cieszę się razem z Tobą wiedziałam , że to kwestia pomierzenia ♡

Do góry