Anet29
Fanka BB :)
Ja raczej zakupie, pamietam jak sadzalam dzieci na macie i obstawialam poduchami..
Nie wiem jak Wy, ale ja juz sie zastanawiam jak moja corcia bedzie wygladac...bardzo bym chciala, aby odziedziczyła oczy po tatusiu, no ma piekne,duze i mega niebieskie a po mnie moze miec karnacje, no jako dziecko bylam jak taka mala cyganka
Niebieskie oczy i ciemnie wloski heh
Corka od M tak właśnie ma, a syn ma wlosy ciemny blad i niebieskie oczy
Moi z kolei maja piwne oczy, a cora po mnie zielone
Moje obie corki podobne do meza wszyscy mowili ze nie da rady powiedziec ze nie jego bo byly identyczne jak on. Teraz jak patrze na mlodsza i na moje zdjecie z dziecinstwa to troche podobna jest wiec tym bardziej sie zastanawiam jak syn bedzje wygladal
Dziewczyny tak sobie siedzę i oglądam dokumenty z moich poprzednich porodów..Strasznie się boję tego że jeśli miałabym rodzić naturalnie to byłyby takie same cyrki jak przy 2 naturalnych porodach..obydwa porody barkowe więc to chyba nie przypadek że akurat tak ze mnie dzieciątka wychodzą..nikt nie sprawdzał mi budowy mojej miednicy,wiecie takie prześwietlenie czy coś...niby szeroka w biodrach jestem ale nie daje mi spokoju to że na 2 naturalne porody akurat 2 były barkowe i dzieci miały później problemy.Z jednej strony chciałabym SN ale teraz zaczynam główkować strasznie
A co to porod barkowy?