reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny tak sobie siedzę i oglądam dokumenty z moich poprzednich porodów..Strasznie się boję tego że jeśli miałabym rodzić naturalnie to byłyby takie same cyrki jak przy 2 naturalnych porodach..obydwa porody barkowe więc to chyba nie przypadek że akurat tak ze mnie dzieciątka wychodzą..nikt nie sprawdzał mi budowy mojej miednicy,wiecie takie prześwietlenie czy coś...niby szeroka w biodrach jestem ale nie daje mi spokoju to że na 2 naturalne porody akurat 2 były barkowe i dzieci miały później problemy.Z jednej strony chciałabym SN ale teraz zaczynam główkować strasznie

reklama
Ja już w domku po wizycie dzisiejszej na dobrym sprzęcie , bo byłam w szpitalu gdzie pracuje mój gin i mierzył go 3 razy i przezierność jest dobra , mówił że mogl źle zmierzyć , mały mógł mieć głowę do tyłu odchylona za bardzo i dlatego tak wyszło , kazał się nie martwić i mówił że bierze na siebie że wszytsko jest w porządku. Kamień z serca [emoji170][emoji170][emoji170][emoji846][emoji9]

Współczuje ci nie potrzebnych stresów i cieszę się że jednak wszystko Ok :)

@MamaXTrzy dokladnie, pogadac sobie mizna, moj starszy ma grube włosy i ladne, a cora niestety piórka po babci...a ja zawsze dluuugie geste i ladne, eh.

@Estera91 to bylo z aukcji ukrytej, wiec juz link nieaktywny, ale na.fb jest grupa z aukcjami urytymi :) polecam.

@karOls9 cudownie! Wiedzialam, ze tak bedzie :)
A powiedz mi, Ty bedziesz miala dwoch chlopakow tak?

@MamaXTrzy dokladnie, pogadac sobie mizna, moj starszy ma grube włosy i ladne, a cora niestety piórka po babci...a ja zawsze dluuugie geste i ladne, eh.

@Estera91 to bylo z aukcji ukrytej, wiec juz link nieaktywny, ale na.fb jest grupa z aukcjami urytymi :) polecam.

@karOls9 cudownie! Wiedzialam, ze tak bedzie :)
A powiedz mi, Ty bedziesz miala dwoch chlopakow tak?
Tak dwóch mężczyzn [emoji4]synek się cieszy że będzie miał braci [emoji846]

@karOls9 cudowna wiadomość ;) @MatkaPolka85 jeśli miałaś takie problemy przy porodach SN I masz możliwość dostania skierowania na CC to chyba warto rozważyć taką opcję.
niby 3 poród miałam cc właśnie z tego względu ale strasznie mnie gryzie od środka co zadecyduje moj lekarz prowadzący.Ten do którego teraz chodzę jest taki tymczasowy bo w ciągu miesiąca zmieniam już miejsce zamieszkania więc też będę musiała zmienić ginekologa. Już jestem doinformowana że ten do którego chcę iść to przyjmie mnie chyba tylko prywatnie bo terminy na nfz ma strasznie długie,przyjmuje na nfz tylko raz w tyg.Każdy się do niego chce dostać.Jest ordynatorem w szpitalu w którym będę rodziła.
Marzy mi się poród SN ale ciekawa jestem czy będzie mi dane..mam wątpliwości..dziś jakiś taki dzień na dziwne przemyślenia

Ja już w domku po wizycie dzisiejszej na dobrym sprzęcie , bo byłam w szpitalu gdzie pracuje mój gin i mierzył go 3 razy i przezierność jest dobra , mówił że mogl źle zmierzyć , mały mógł mieć głowę do tyłu odchylona za bardzo i dlatego tak wyszło , kazał się nie martwić i mówił że bierze na siebie że wszytsko jest w porządku. Kamień z serca [emoji170][emoji170][emoji170][emoji846][emoji9]
Jeju to cudownie. Ale nerwów co nie miara

reklama
Do góry