reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja raczej zakupie, pamietam jak sadzalam dzieci na macie i obstawialam poduchami.. :)
Nie wiem jak Wy, ale ja juz sie zastanawiam jak moja corcia bedzie wygladac...bardzo bym chciala, aby odziedziczyła oczy po tatusiu, no ma piekne,duze i mega niebieskie :) a po mnie moze miec karnacje, no jako dziecko bylam jak taka mala cyganka :)
Niebieskie oczy i ciemnie wloski :) heh ;)
Corka od M tak właśnie ma, a syn ma wlosy ciemny blad i niebieskie oczy :)
Moi z kolei maja piwne oczy, a cora po mnie zielone :)

Moje obie corki podobne do meza wszyscy mowili ze nie da rady powiedziec ze nie jego :D bo byly identyczne jak on. Teraz jak patrze na mlodsza i na moje zdjecie z dziecinstwa to troche podobna jest :) wiec tym bardziej sie zastanawiam jak syn bedzje wygladal :D

Dziewczyny tak sobie siedzę i oglądam dokumenty z moich poprzednich porodów..Strasznie się boję tego że jeśli miałabym rodzić naturalnie to byłyby takie same cyrki jak przy 2 naturalnych porodach..obydwa porody barkowe więc to chyba nie przypadek że akurat tak ze mnie dzieciątka wychodzą..nikt nie sprawdzał mi budowy mojej miednicy,wiecie takie prześwietlenie czy coś...niby szeroka w biodrach jestem ale nie daje mi spokoju to że na 2 naturalne porody akurat 2 były barkowe i dzieci miały później problemy.Z jednej strony chciałabym SN ale teraz zaczynam główkować strasznie

A co to porod barkowy? :)

reklama
Ostatnia edycja:
Hej. Ile napisaliście przez cały dzień :). Nie damrady doczytać wszystkiego.

Co do uczestnictwa Małża przy porodzie to powiedział, że skoro był przy poczęciu to i przy narodzinach chce być. :) Koledzy mu mowia, że to piękne przeżycie więc chce zobaczyć. Ja tez wole zeby byl obok, bo jestem straszna panikara, a ten człowiek mnie potrafi ogarnąć. :)

reklama
Ja już w domku po wizycie dzisiejszej na dobrym sprzęcie , bo byłam w szpitalu gdzie pracuje mój gin i mierzył go 3 razy i przezierność jest dobra , mówił że mogl źle zmierzyć , mały mógł mieć głowę do tyłu odchylona za bardzo i dlatego tak wyszło , kazał się nie martwić i mówił że bierze na siebie że wszytsko jest w porządku. Kamień z serca [emoji170][emoji170][emoji170][emoji846][emoji9]
Cieszę się razem z Tobą wiedziałam , że to kwestia pomierzenia ♡

Do góry