reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja gnije w domu. Ciasto upiekłam i leżę. Ciagle coś do jedzenia robię i nie mam mocy[emoji23] mecze tylko u mnie i jedzenie, jedzenie i mecze i tak w koło[emoji23] czekamy na mecz polski. Starszy u kolegi a mlodszy gra. Nie nawidze takich dni kiedy jest wolne od pracy a nie ma nawet gdzie wyjść bo pogoda do kitu. Tylko bym spala. Z resztą w ogóle nie lubie niedziel, juz,poniedziałek wolę. Ogladam ugotowanych[emoji16][emoji16] lubie to.
Dzidzia z kazdym dniem rusza sie coraz wyraźniej, nie moge sie doczekać 2 lipca bo mam wizytke.
Powodzenia na jutrzejszych Kobietki[emoji8]
Ja to samo nie lubie niedziel szczególnie taki kijowych. A planowalam na plaze jechac ,nakupowalam ręczników ,mat plazowycj innych gadżetów a tu lipa. Tez odladam ugotowanych i czekamy na mecz. Ostatnio ginekolog pytal jak po meczu z senegalem co o tym sadze hehe

Nigdy nie miałam z tym zadnych kłopotów ale ponoc w ciąży to bardzo częsta dolegliwość a czemu szpital?ponieważ zaczelo mnie tak bardzo kluc po lewej stronie i mam takie ogromne parcie na pecherz wiec teraz badania wszystkie mi robią

Nigdy nie miałam z tym zadnych kłopotów ale ponoc w ciąży to bardzo częsta dolegliwość a czemu szpital?ponieważ zaczelo mnie tak bardzo kluc po lewej stronie i mam takie ogromne parcie na pecherz wiec teraz badania wszystkie mi robią
Biedna trzymaj się. Tez mialam w poprzedniej ciazy infekcje

Rozumiem, tak pytam o to czemu szpital, bo ja się właśnie równo od 3 tygodni z tym borykam, mam tak silne zapalenie że jestem na drugim antybiotyku ale bez efektów, biorę Apapy, nospy, buscopany ale mam ból tak silny że nie mogę chodzić ani stać praktycznie ;( co prawda nie mam właśnie takiego uczucia parcia na pęcherz, tylko straszny ból przez cały czas, wyszły mi bakterie E coli w posiewie i tak się bujam z tym leczeniem, życzę Ci żebyś jak najszybciej wyzdrowiała i wyszła ze szpitala, trzymam kciuki za Ciebie!!!

Witam Was Kochane nadrobie pewnie jutro bo duzo napisalysci:)
My po weselu dopiero o 3.30 w domku :) i powiem wam ze ledwo dojechalam, mialam 40 km i normalnie zasypialam za kierownica nigdy tak nie mialam i prawie wjechalabym do rowu gdyby maz nie krzyknal bo oczy polecialy. Dzis poprawiny ale bardzo zimno wczoraj tylko 10 stopni :o dzis raz deszcz raz slonce eh :)
pochwale sie zdjeciem :) Zobacz załącznik 870534
brzuszek juz coraz bardziej widoczny z czego ogromnie sie ciesze :D tylko nogi o 24 byly tak spuchniete ze ledwo w balerinki wlozylam :/
Pięknie :D ale uśmiechnij się ;)

Rozumiem, tak pytam o to czemu szpital, bo ja się właśnie równo od 3 tygodni z tym borykam, mam tak silne zapalenie że jestem na drugim antybiotyku ale bez efektów, biorę Apapy, nospy, buscopany ale mam ból tak silny że nie mogę chodzić ani stać praktycznie ;( co prawda nie mam właśnie takiego uczucia parcia na pęcherz, tylko straszny ból przez cały czas, wyszły mi bakterie E coli w posiewie i tak się bujam z tym leczeniem, życzę Ci żebyś jak najszybciej wyzdrowiała i wyszła ze szpitala, trzymam kciuki za Ciebie!!!
Dziekuje i oby Tobie w końcu przeszlo

reklama
Do góry