Kacprysiowo
Moderatorka
Zuzik zdrówka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Młody się rozszalal w brzuszku tak, że udało mi się jego mikro kopniaczka nagrać
ja dzis zmokłam bo byłam z narzeczonym na spacerze i deszcz nas zastał i teraz leze pod kocykiem i juz nie wychodze nigdziePrzeziębiłam się jedyne co mnie ratuje to miód z cytryną
Nigdy nie miałam z tym zadnych kłopotów ale ponoc w ciąży to bardzo częsta dolegliwość a czemu szpital?ponieważ zaczelo mnie tak bardzo kluc po lewej stronie i mam takie ogromne parcie na pecherz wiec teraz badania wszystkie mi robią
ja dzis zmokłam bo byłam z narzeczonym na spacerze i deszcz nas zastał i teraz leze pod kocykiem i juz nie wychodze nigdzie
okolice KIelcAneta a skąd jesteś?
Jej u mnie dzisiaj tez deszczowo. Raz słońce raz deszcz wiec dzisiaj tylko mój facet wychodził z naszym psem. Co bym się jeszcze bardziej nie doprawiła.
a Ty skad jestes???Aneta a skąd jesteś?
Jej u mnie dzisiaj tez deszczowo. Raz słońce raz deszcz wiec dzisiaj tylko mój facet wychodził z naszym psem. Co bym się jeszcze bardziej nie doprawiła.
Kurczę większość z Was z takich chyba bardziej południowych rejonów ja w sumie od 1,5r mieszkam w Wawce a tak to dziewczyna z Mazur jestemokolice KIelc