reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Kurczę większość z Was z takich chyba bardziej południowych rejonów :p ja w sumie od 1,5r mieszkam w Wawce a tak to dziewczyna z Mazur jestem :D
Jednak marzy mi się wyprowadzić na wieś.. oj to by było cudowne ..
:D i powiem Ci ze tez moj chodzi z psem bo mi sie nie chce :D
za zimno zeby wychodzic :D a jeszcze jak chodziłam do pracy i od kilimy mam katar i kaszel :(

reklama
A ja jestem zalamana nie wiem co sie dzieje pierwsza wersja byla ze to tylko infekcja teraz przyszła pani doktor i mowi ze mam luteine dopochwowo bo ten bol moze zagrażać poronienie...jestem przerazona jedynym pocieszenie jest to ze czuje jak dzidzia fika....

A ja jestem zalamana nie wiem co sie dzieje pierwsza wersja byla ze to tylko infekcja teraz przyszła pani doktor i mowi ze mam luteine dopochwowo bo ten bol moze zagrażać poronienie...jestem przerazona jedynym pocieszenie jest to ze czuje jak dzidzia fika....

Ehh trzymam mocno kciuki za Ciebie i dzidzie! Szybko wracaj do zdrowia i jak najmniej się denerwuj.

reklama
Do góry