reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
A my dopiero wróciliśmy z placu zabaw Franek mógłby cały dzień tam siedzieć.
Co do afery z usg to nie chce mi się wypowiadać szkoda czasu...
Witam nowa mamusie
@Sabi32 gratuluję super wyników
Co do wagi to +1 ale brzuch mam jak w 6 miesiącu wszystkie spodnie robią się za ciasne.
Wózek mam po starszym 3 w 1 czarno szary wiec uniwersalny dopasuje tylko wnetrze do plci używaliśmy go przez rok później kupiliśmy spacerowke macklarena jak lecielismy na wakacje i tak już do końca w niej jeździł .

W Nl za 500e masz calutki komplet w bardzo dobrym stanie ☺ wiec poluje.. ale poczekam do jesieni ☺
Tutaj jak robia wyprzedaze to minus 50% dzisiaj nowuski joolz gondola ze spacerowka za 599 ☺
Ostatnio ten sam sklep mial promo wlasnie na quinny zapa plus flex czy jakos tak za 320 byl caly komplet. Ceny w euro ale mowie teraz o nowych ☺

Ja miałam przy córce tako warrior 2w1, był ciężki, ale mieszkałam na pół piętrze i miałam do pokonania 10schodów, z gondola nie eksperymentowalam, i najpierw wózek zjeżdżam i potem dziecko znosiłam. Potem spacerowka wraz z dzieckiem zjeżdżalam i wyjeżdżałam po schodach. Teraz mieszkamy na 6 piętrze ale od samego parteru jest winda więc spokój z noszeniem [emoji4]
Do tego tako miałam nosidelko ale z tych g*wnianych, jeszcze wtedy na to nie patrzyłam i dziecko czasem jeździło, w sumie teraz nie ma jakiegoś z najlepszymi atestami bo sZczerze nas nie stać na to.
Dla drugiej dzidzi jesli chodzi o wózek to też 2w1 kupimy, potem Napewno sprzedam i kupię spacerowka lżejsza. Fotelik poszukamy lepszy.

reklama
No to ja mam dylemat z tym wózkiem..musze dobrze przemyslec sprawe ;)
Waga...hmmm na plusie 1kg, nie martwie sie, bo po porodzie szybko mi waga spada.

Zgage znowu mam, zwariuje po prostu blee :(
U mnie terminy z OM i usg sie w sumie nie roznia za duzo, OM mam 18.12 a usg 19.12 :) do 20.12 musze urodzić :D

Do góry