reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
A my dopiero wróciliśmy z placu zabaw Franek mógłby cały dzień tam siedzieć.
Co do afery z usg to nie chce mi się wypowiadać szkoda czasu...
Witam nowa mamusie
@Sabi32 gratuluję super wyników
Co do wagi to +1 ale brzuch mam jak w 6 miesiącu wszystkie spodnie robią się za ciasne.
Wózek mam po starszym 3 w 1 czarno szary wiec uniwersalny dopasuje tylko wnetrze do plci używaliśmy go przez rok później kupiliśmy spacerowke macklarena jak lecielismy na wakacje i tak już do końca w niej jeździł .

W Nl za 500e masz calutki komplet w bardzo dobrym stanie ☺ wiec poluje.. ale poczekam do jesieni ☺
Tutaj jak robia wyprzedaze to minus 50% dzisiaj nowuski joolz gondola ze spacerowka za 599 ☺
Ostatnio ten sam sklep mial promo wlasnie na quinny zapa plus flex czy jakos tak za 320 byl caly komplet. Ceny w euro ale mowie teraz o nowych ☺

Ja miałam przy córce tako warrior 2w1, był ciężki, ale mieszkałam na pół piętrze i miałam do pokonania 10schodów, z gondola nie eksperymentowalam, i najpierw wózek zjeżdżam i potem dziecko znosiłam. Potem spacerowka wraz z dzieckiem zjeżdżalam i wyjeżdżałam po schodach. Teraz mieszkamy na 6 piętrze ale od samego parteru jest winda więc spokój z noszeniem [emoji4]
Do tego tako miałam nosidelko ale z tych g*wnianych, jeszcze wtedy na to nie patrzyłam i dziecko czasem jeździło, w sumie teraz nie ma jakiegoś z najlepszymi atestami bo sZczerze nas nie stać na to.
Dla drugiej dzidzi jesli chodzi o wózek to też 2w1 kupimy, potem Napewno sprzedam i kupię spacerowka lżejsza. Fotelik poszukamy lepszy.

reklama
No to ja mam dylemat z tym wózkiem..musze dobrze przemyslec sprawe ;)
Waga...hmmm na plusie 1kg, nie martwie sie, bo po porodzie szybko mi waga spada.

Zgage znowu mam, zwariuje po prostu blee :(
U mnie terminy z OM i usg sie w sumie nie roznia za duzo, OM mam 18.12 a usg 19.12 :) do 20.12 musze urodzić :D

Do góry