Joolzy tez mi sie podobaja albo mutsy igo [emoji5]@Sabi32
Ja mieszkam w Holandi i Holendrzy maja hopla na punkce jollza, piekne sa cena powala szukam uzywanca bo moxna wychaczyc. A jak nie to kupie tego kolezanka kupowala spacerowke teraz osobno... jest tak lekka i cala mozna do prania rozlozyc [emoji5]
Link do: Wózek głęboko-spacerowy QUINNY ZAPP FLEX PLUS
reklama
MatkaPolka85
Fanka BB :)
Zmieniłam swój stary suwaczek na dwa nowe z terminem wg OM i wg USG
A my dopiero wróciliśmy z placu zabaw Franek mógłby cały dzień tam siedzieć.
Co do afery z usg to nie chce mi się wypowiadać szkoda czasu...
Witam nowa mamusie
@Sabi32 gratuluję super wyników
Co do wagi to +1 ale brzuch mam jak w 6 miesiącu wszystkie spodnie robią się za ciasne.
Wózek mam po starszym 3 w 1 czarno szary wiec uniwersalny dopasuje tylko wnetrze do plci używaliśmy go przez rok później kupiliśmy spacerowke macklarena jak lecielismy na wakacje i tak już do końca w niej jeździł .
Co do afery z usg to nie chce mi się wypowiadać szkoda czasu...
Witam nowa mamusie
@Sabi32 gratuluję super wyników
Co do wagi to +1 ale brzuch mam jak w 6 miesiącu wszystkie spodnie robią się za ciasne.
Wózek mam po starszym 3 w 1 czarno szary wiec uniwersalny dopasuje tylko wnetrze do plci używaliśmy go przez rok później kupiliśmy spacerowke macklarena jak lecielismy na wakacje i tak już do końca w niej jeździł .
Kolezanka ma mutsy. Mialam okazje spedzic ze znajomymi wakacje w zeszlym roku. Jak Ja przeklinalam ten wozek ☺Joolzy tez mi sie podobaja albo mutsy igo [emoji5]
PatkaPatka
Mam możliwość odkupić cybex używany od znajomej, ale zastanawiam się ile nim pojeździmy, troche mały mi się na zdjęciach wydajeJollzy ciekawie wygląda podoba mi się tak samo jak Cybex priam no ale cena wali na kolana
W Nl za 500e masz calutki komplet w bardzo dobrym stanie ☺ wiec poluje.. ale poczekam do jesieni ☺
Tutaj jak robia wyprzedaze to minus 50% dzisiaj nowuski joolz gondola ze spacerowka za 599 ☺
Ostatnio ten sam sklep mial promo wlasnie na quinny zapa plus flex czy jakos tak za 320 byl caly komplet. Ceny w euro ale mowie teraz o nowych ☺
Tutaj jak robia wyprzedaze to minus 50% dzisiaj nowuski joolz gondola ze spacerowka za 599 ☺
Ostatnio ten sam sklep mial promo wlasnie na quinny zapa plus flex czy jakos tak za 320 byl caly komplet. Ceny w euro ale mowie teraz o nowych ☺
Ja miałam przy córce tako warrior 2w1, był ciężki, ale mieszkałam na pół piętrze i miałam do pokonania 10schodów, z gondola nie eksperymentowalam, i najpierw wózek zjeżdżam i potem dziecko znosiłam. Potem spacerowka wraz z dzieckiem zjeżdżalam i wyjeżdżałam po schodach. Teraz mieszkamy na 6 piętrze ale od samego parteru jest winda więc spokój z noszeniem [emoji4]
Do tego tako miałam nosidelko ale z tych g*wnianych, jeszcze wtedy na to nie patrzyłam i dziecko czasem jeździło, w sumie teraz nie ma jakiegoś z najlepszymi atestami bo sZczerze nas nie stać na to.
Dla drugiej dzidzi jesli chodzi o wózek to też 2w1 kupimy, potem Napewno sprzedam i kupię spacerowka lżejsza. Fotelik poszukamy lepszy.
Do tego tako miałam nosidelko ale z tych g*wnianych, jeszcze wtedy na to nie patrzyłam i dziecko czasem jeździło, w sumie teraz nie ma jakiegoś z najlepszymi atestami bo sZczerze nas nie stać na to.
Dla drugiej dzidzi jesli chodzi o wózek to też 2w1 kupimy, potem Napewno sprzedam i kupię spacerowka lżejsza. Fotelik poszukamy lepszy.
Niestety nie ma sie czym chwalić ale csle 6 na plusieWstyd to kraść chwal się, i tak uważam, że po ciąży się zaprzemy i w mig znowu będziemy superekstra laski
reklama
Sabi32
No to ja mam dylemat z tym wózkiem..musze dobrze przemyslec sprawe
Waga...hmmm na plusie 1kg, nie martwie sie, bo po porodzie szybko mi waga spada.
Zgage znowu mam, zwariuje po prostu blee
U mnie terminy z OM i usg sie w sumie nie roznia za duzo, OM mam 18.12 a usg 19.12 do 20.12 musze urodzić
Waga...hmmm na plusie 1kg, nie martwie sie, bo po porodzie szybko mi waga spada.
Zgage znowu mam, zwariuje po prostu blee
U mnie terminy z OM i usg sie w sumie nie roznia za duzo, OM mam 18.12 a usg 19.12 do 20.12 musze urodzić