reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
U mnie 4kg na plusie, nigdy w zyciu tyle nie wazylam, ale teraz to przyjemne tycie [emoji16]
I tak jak piszesz Patka, zaprzemy sie po porodzie i znow żylety [emoji3]

Co do wózka to i ja mam dylemat czy kupić 3w1 czy osobno gondole i spacerówkę, no i zastanawiam się jakie koła będą się sprawdzać zimą.

Jak Wasza waga dziewczyny? Ja chyba weszłam w fazę tycia, w tydzień 1,5 kilo na plusie czyli 3 od początku.. a brzucha nie widać, był czas, że coś tam się pojawiło ale mam wrażenie jakby zmalał a nie urósł (chyba, że mi się wydaje, mogę być nieobiektywna, doszukuje się codziennie krągłości) :D no i woda mi się zatrzymuje, robi mi się celulit na tyłku.. najgorzej :D
Ja pitole, ja już 5 kilo hahaha :D
Ja miałam bardzi fajny 3w1-leciutki, bez problemu sama go wkładałam.do bagażnika :)

U mnie 4kg na plusie, nigdy w zyciu tyle nie wazylam, ale teraz to przyjemne tycie [emoji16]
I tak jak piszesz Patka, zaprzemy sie po porodzie i znow żylety [emoji3]
To ja też nigdy aż tyle nie ważyłam, chociaż po mnie podobno tej wagi nie widać, jeszcze przed ciążą sobie pofolgowałam i w efekcie waże 68kg (start 65) ale ja to raczej z tych dupiatych więc wszystko w tyłek idzie. Mam nadzieje, że więcej niż dycha nie wpadnie :D na szczęście szybko gubię :D

reklama
Do góry