reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ooooooo slub
emoji7.png
emoji7.png
emoji7.png
emoji7.png
foty nam wyslij potem
emoji8.png
Nie wiem czy będą bo to taki skromny cywilny potem obiad z najbliższą rodziną (chociaż bez jego rodziców, bo im się nie chciało zjeżdżać)
Tez 23 czerwca brałam ślub. A to juz 11lat mineło.
Ja też 23 czerwca tylko 2012:)
To mam nadzieję, że długie lata szczęścia przed nami ;)

reklama
Co do mieszkania w UK. Jak z dziećmi nie wiem, ale my mamy 1 sypialniane mieszkanie (425£/m) podatek 140£, 160-240 jedzenie na miesiąc. 80 (w zimie teraz 40) prąd/m i wody nie płacimy. +300 samochód i telefon. 3 pokojowe około 750£

O kurna to od 17 juz 5 miesiac?ja pitole ale czas leci[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]A co to za pytanie czy pamietamy[emoji16]pewniaszka ze tak. Napisz co u Twojej dzidzi. Czujesz ruchy?
Kochana no ja wlasnie od Was poszłam bo dzidzi juz nie ma :p wiec ruchow nie czuje ale mam nadzieje ze niebawem zafasolkuje sie znowu ;-)

Ja już wstalam po 7, napadlam na śpiącego męża[emoji7][emoji7][emoji7]
Bede dalej lezec , poczytam i relax dzisiaj dopóki chlopaki nie wrócą od rodziców biologicznego

reklama
Do góry