reklama
aga6
Fanka BB :)
Ee daj spokoj ;-)To ja sie ide puknac w łeb....Przepraszam[emoji24]
;-)Aga to wracaj do,nas szybciutko z dzidzia[emoji7]
Ja ciezko po powrocie, zero kondycji -.- ale z czasem sie to unormuje ;-) do tego mnie rozlozylo i chora jestemHej @aga6 jak po powrocie to pracy? I jak to Twoje dzieciątko znosi? Trzymam kciuki aby udało się szybko zafasolkowac, ja wróciłam do pracy w lutym i w kwietniu zaszłam w ciążę taki psikusI od maja na zwolnieniu
Corka calkiem ok ;-) tyle ze do konca lipca z mezem siedzi, przez sierpien po babciach i ciociach bedzie koczowac a od wrzesnia do zlobka
motylkowelove
Witajcie [emoji4]
Wczoraj miałam dzień wrażeń [emoji4]
Na forum można nawiązać tak cudowne przyjaźnie [emoji7]
Dziś snilam ze urodziłam piękna dziewczynkę więc pewnie będzie chłopiec [emoji23]
Jeszcze leżę w łóżku i mam lenia nie wiem co malz dziś planuje
Dziś snilam ze urodziłam piękna dziewczynkę więc pewnie będzie chłopiec [emoji23]
U nas 4 sypialnie dom z ogrodem £1000 + tax £147 + jedzenie na 4 dorosłych i dziecko to około £150 na tydzień + woda 60 co miesiąc i prąd gaz po £120.Co do mieszkania w UK. Jak z dziećmi nie wiem, ale my mamy 1 sypialniane mieszkanie (425£/m) podatek 140£, 160-240 jedzenie na miesiąc. 80 (w zimie teraz 40) prąd/m i wody nie płacimy. +300 samochód i telefon. 3 pokojowe około 750£
Ale mieszkamy z Tes Iowa i szwagrem więc dzielone wszystko na 4
PatkaPatka
Mi się ostatanio dwa razy śniła śliczna dziewczynka także pewnie tak jak piszesz będzie chłopak a po cichu tak liczyłam na dziewuszkę ;DWitajcie [emoji4]
Ostatnia edycja:
motylkowelove
Zobaczymy [emoji16] ja się może e w sobotę dowiem e koncu [emoji23]Mi się ostatanio śniła śliczna dziewczynka także pewnie tak jak piszesz będzie chłopak a po ciuchy tak liczyłam na dziewuszkę ;D
PatkaPatka
Zazdroszcze.. ja dopiero w połowie lipca i nie wiem jak to wytrzymam chyba będę musiała iść raz do innego lekarza, bo mój na urlopie będzie a 1,5 miesiąca bez oglądania dzidzi to dla mnie jak wiecznościZobaczymy [emoji16] ja się może e w sobotę dowiem e koncu [emoji23]
motylkowelove
Moja doktor wraca 6 lipca i Kazała mi iść między czasie do innego [emoji4] to idę 23 do innego i do niej 6 i nie wiem potem chyba polowkowe 28Zazdroszcze.. ja dopiero w połowie lipca i nie wiem jak to wytrzymam chyba będę musiała iść raz do innego lekarza, bo mój na urlopie będzie a 1,5 miesiąca bez oglądania dzidzi to dla mnie jak wieczności
reklama
No to wstalismy dzisiaj dzien ojca w uk więc z młodym obudził is my mego męża z prezentami wstał ucieszony
Obecnie trochę leniowania a później coś się wymyśli
Wczoraj zapomniałam wziąć duphaston więc już od wczoraj nie biorę tej ostatniej tabletki. Póki co jest nieźle. Chociaż nad ranem brzuch tak boli ze Az się przebudzam :/:/ no nic, zobaczymy co to oznacza, pewnie małe się rozkopuje jak mama śpi
No i dzisiaj zaczynam 17tc, dzidzi posłucham rano i jest super
Na śniadanie weszły płatki
Idę podziergac kocys, wczoraj wieczorem skończyłam przerabiać pierwszy młotek a tu ledwo 1/3 wymarzonej długości ech [emoji14]
Obecnie trochę leniowania a później coś się wymyśli
Wczoraj zapomniałam wziąć duphaston więc już od wczoraj nie biorę tej ostatniej tabletki. Póki co jest nieźle. Chociaż nad ranem brzuch tak boli ze Az się przebudzam :/:/ no nic, zobaczymy co to oznacza, pewnie małe się rozkopuje jak mama śpi
No i dzisiaj zaczynam 17tc, dzidzi posłucham rano i jest super
Na śniadanie weszły płatki
Idę podziergac kocys, wczoraj wieczorem skończyłam przerabiać pierwszy młotek a tu ledwo 1/3 wymarzonej długości ech [emoji14]