Spokojnie. Też jestem w pierwszej ciąży i czasem nie odróżniam ubranek xDWidzę, że większość z Was (albo i wszystkie) macie już dzieci [emoji6] a jestem ciekawa czy też są tu przyszłe mamusie które są w pierwszej ciąży? Z ciekawości pooglądałam dziś filmiki wyprawkowe na yt i załamałam się, bo nie odróżniam body od pajacyków, kaftaników od otulaczy i jeszcze rożków... chyba przydadzą mi się przynajmniej 3 kursy w szkole rodzenia i to natychmiast [emoji3][emoji3][emoji85]
reklama
HappyElephant
Fanka BB :)
Luzik. Moja teściowa wychowała dwójkę dzieci, o czym oczywiście od czasu do czasu przypomina, a na body mówi „śpioszek”Spokojnie. Też jestem w pierwszej ciąży i czasem nie odróżniam ubranek xD
Anet29
Kochane proszę powiedzcie mi czy wszystko jest ok? Jeśli chodzi o łożysko. Czy powinnam się martwić?
Lozysko ok, ale dlaczego pisze ze kosc nosowa brak? i serce do ponownej oceny?
Sabi32
U mnie to samo...moje nastolatki plus 12 latek od M plus moj 7 latek ktory pochlania więcej jak 15latek...jak robie kolacje to sama sie za głowę łapie, do tego dziennie do sniadania i kolacji kazdy dostaje po jogurcie, takze samych jogurtów idzie 8 dziennieU mnie kochana dwa chleby nie starczaja a chłopaki maja dopiero 10 i 8,5 lat[emoji23] wiec dwa dania to Pikuś heheh
Wlasnie zrobiłam tosty, dwa chleby poszly, a ja z tego zjadlam jednego toscika!
Anet29
U mnie to samo...moje nastolatki plus 12 latek od M plus moj 7 latek ktory pochlania więcej jak 15latek...jak robie kolacje to sama sie za głowę łapie, do tego dziennie do sniadania i kolacji kazdy dostaje po jogurcie, takze samych jogurtów idzie 8 dziennie
Wlasnie zrobiłam tosty, dwa chleby poszly, a ja z tego zjadlam jednego toscika!
Wow u nas jeden chleb jest pare dni ale czesto jemy platki
motylkowelove
Dzięki wg mojego suwaczka mam 13+2 dni, czyli na prenatalnych w poniedziałek zmieszcze sie w tym terminie 13+6..hmm zobaczymy co w efekcie wyjdzie
Jak to mozliwe jak miałas okres wtedy co ja 9 marca tak ?
motylkowelove
Kobietki tak patrze na to zdjecie i sie zastanawiam to co zaznaczylam to jest ten wyrostek po ktorym mozna poznac plec dziecka? Zobacz załącznik 867421
No to jest dokładnie to jak chłopczyk to sie wydłuza tak mi lekarz tłumaczył u nas było bardzo króciutkie temu powiedział ze 50/50
motylkowelove
Kochane nawiasem odnosnie witamin na innym watku była dyskusja bo jednak dziewczyny w większosci biorą prenatal jak juz biorą i tak patrząc tutaj właśnie na pan tabletka sa najlepsze w rankingu nie to zebym namawiała czy coś tylko tak ogólnie bo było pytanie jakie najlepiej brać
Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Analiza i ranking 24 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka
Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Analiza i ranking 24 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka
reklama
Totois30
@motylkowelove wczoraj wstawialam ten link uwazam artykul za bardzo dobry
Ja na noc tez sie zle czuje jak sie najem, ostatnio jem zupy na kolacje i jest super
Dzis dostalam super komplement od M: kochanie masz najpiekniejszy bebzun na swiecie
Ja na noc tez sie zle czuje jak sie najem, ostatnio jem zupy na kolacje i jest super
Dzis dostalam super komplement od M: kochanie masz najpiekniejszy bebzun na swiecie