reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Widzę, że większość z Was (albo i wszystkie) macie już dzieci [emoji6] a jestem ciekawa czy też są tu przyszłe mamusie które są w pierwszej ciąży? Z ciekawości pooglądałam dziś filmiki wyprawkowe na yt i załamałam się, bo nie odróżniam body od pajacyków, kaftaników od otulaczy i jeszcze rożków... chyba przydadzą mi się przynajmniej 3 kursy w szkole rodzenia i to natychmiast [emoji3][emoji3][emoji85]
Spokojnie. Też jestem w pierwszej ciąży i czasem nie odróżniam ubranek xD

reklama
U mnie kochana dwa chleby nie starczaja a chłopaki maja dopiero 10 i 8,5 lat[emoji23] wiec dwa dania to Pikuś heheh
U mnie to samo...moje nastolatki plus 12 latek od M plus moj 7 latek ktory pochlania więcej jak 15latek...jak robie kolacje to sama sie za głowę łapie, do tego dziennie do sniadania i kolacji kazdy dostaje po jogurcie, takze samych jogurtów idzie 8 dziennie :cool2:

Wlasnie zrobiłam tosty, dwa chleby poszly, a ja z tego zjadlam jednego toscika! :realmad:

U mnie to samo...moje nastolatki plus 12 latek od M plus moj 7 latek ktory pochlania więcej jak 15latek...jak robie kolacje to sama sie za głowę łapie, do tego dziennie do sniadania i kolacji kazdy dostaje po jogurcie, takze samych jogurtów idzie 8 dziennie :cool2:

Wlasnie zrobiłam tosty, dwa chleby poszly, a ja z tego zjadlam jednego toscika! :realmad:

Wow u nas jeden chleb jest pare dni :D ale czesto jemy platki

Kobietki tak patrze na to zdjecie i sie zastanawiam :) to co zaznaczylam to jest ten wyrostek po ktorym mozna poznac plec dziecka? :D
orca-image-1529002955545.jpg_1529002955677.jpeg

Załączniki

• orca-image-1529002955545.jpg_1529002955677.jpeg
    orca-image-1529002955545.jpg_1529002955677.jpeg
    57,3 KB · Wyświetleń: 316
reklama
Do góry