reklama
natka100
Fanka BB :)
Na alieexpress. A stacjonarne w pepco poszukajTzn ja po prostu w karcie mam otwarte nasze forum i tylko obracam tel i widze
Czy ktoras z was wie w jakim sklepie moge takie kupic? Zobacz załącznik 867341
N
Niespełniona
Gość
Hej. Dziś byliśmy na prenatalnych. Lekarz powiedział że wszystko jest ok, przy okazji stwierdził na 99% dziewczynkę. Pamiętam post mamy ginekolog o płci i zgodnie z tym maleństwo wygladało nam na chłopca. Co myślicie?? Wiadomo nie podważam kompetencji lekarza ale liczyliśmy z mężem na chłopca mój mówi że jest jeszcze 1% szans że się zmieni.
Załączniki
G
gość 94049
Gość
Za mną tez chodzi rosół. Zrobię jak wrócimy z urlopuSmacznego, wygląda apetycznie U nas dzisiaj rosołek, M. zrobił taki pyszny, że już się doczekać nie mogę aż wrócę z pracy i go pochłonę
Ja tez na oko robiłam, M nie bardzo sobie z tym radziłUbieranoe butow to jeszcze nic ale ogolic sie tam na dole trzeba sie nagimnastykowac a w koncu i tak " na oko" albo maz musi pomoc
Ja jestem świadkiem na małym ślubie na początku sierpnia. W lipcu mam dużo wyjazdów i nie wiem kiedy kupie kiecke...Ja tez paznokci nie maluje ale za tydzien wesele to juz trzeba bedzie jutro pewnie sie bede meczyc zeby jakas sukienke znalesc bo jeszcze zadnej nie mam
Udanej zabawy i najlepsze życzenia dla synkaU nas dzisiaj urodzinki syna , właśnie czekamy na gości
MatkaPolka85
Ja na tym się aż tak nie znam ale dużo razy słyszałam,że często dziewczynki poźniej okazują się chłopcami,dlatego nie brałabym do siebie aż tak bardzo tego co lekarz powiedział.Pewność będzie koło usg połówkowegoHej. Dziś byliśmy na prenatalnych. Lekarz powiedział że wszystko jest ok, przy okazji stwierdził na 99% dziewczynkę. Pamiętam post mamy ginekolog o płci i zgodnie z tym maleństwo wygladało nam na chłopca. Co myślicie?? Wiadomo nie podważam kompetencji lekarza ale liczyliśmy z mężem na chłopca mój mówi że jest jeszcze 1% szans że się zmieni. Zobacz załącznik 867351
Anet29
Hej. Dziś byliśmy na prenatalnych. Lekarz powiedział że wszystko jest ok, przy okazji stwierdził na 99% dziewczynkę. Pamiętam post mamy ginekolog o płci i zgodnie z tym maleństwo wygladało nam na chłopca. Co myślicie?? Wiadomo nie podważam kompetencji lekarza ale liczyliśmy z mężem na chłopca mój mówi że jest jeszcze 1% szans że się zmieni. Zobacz załącznik 867351
Ogolnie z tego co czytalam to dziewczynka moze sie zrobic chlopcem, a z chlopca dziewczynka juz nie bardzo jednak 99% to jest bardzo duzo ale wiadomo kazdy sie mylic moze. Zalezy tez ktory masz tydzien
Sabi32
To oddaj mi te 99proc dziewczynki, bo ja cos czuje, ze bedzie chłopak, a tak podswiadomie chcialabym corkeHej. Dziś byliśmy na prenatalnych. Lekarz powiedział że wszystko jest ok, przy okazji stwierdził na 99% dziewczynkę. Pamiętam post mamy ginekolog o płci i zgodnie z tym maleństwo wygladało nam na chłopca. Co myślicie?? Wiadomo nie podważam kompetencji lekarza ale liczyliśmy z mężem na chłopca mój mówi że jest jeszcze 1% szans że się zmieni. Zobacz załącznik 867351
reklama
N
Niespełniona
Gość
14 tv dziś.Ogolnie z tego co czytalam to dziewczynka moze sie zrobic chlopcem, a z chlopca dziewczynka juz nie bardzo jednak 99% to jest bardzo duzo ale wiadomo kazdy sie mylic moze. Zalezy tez ktory masz tydzien