reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
M. poszedł do pracy na nockę i zostałam sama, jak ja tego nienawidzę, nigdy wtedy nie mogę zasnąć i się kręcę do 3-4 także będzie noc z głowy coś czuje, a rano do pracy trzeba wstać.. najgorzej :(

M. poszedł do pracy na nockę i zostałam sama, jak ja tego nienawidzę, nigdy wtedy nie mogę zasnąć i się kręcę do 3-4 także będzie noc z głowy coś czuje, a rano do pracy trzeba wstać.. najgorzej :(
Moj od niedzieli zaczyna nocki, też tego nienawidze. Często wtedy śpie z córką :D

Dziewczyny leże w łóżku i chyba coś czuje w brzuchu!! Chociaż nie jestem pewna, czy to nie wzdęcia hahajaj [emoji14]

Właśnie nie wiem... bo z tego co mówił mi trzy razy to że wszystko jest dobrze..
A potem przeczytałam to już na spokojnie w domu. Wiec trochę tego również nie rozumiem.

A jak robil usg to mowil po kolei np. nerki sa prawidlowe itd mi robiac tak wszystko mowil. A pappe tez robisz? czy tylko usg mialas?

Właśnie nie wiem... bo z tego co mówił mi trzy razy to że wszystko jest dobrze..
A potem przeczytałam to już na spokojnie w domu. Wiec trochę tego również nie rozumiem.
Może dziecko się nie ułożyło do pomiarów, tak jak moje z tą przeziernością - na oko dobrze, ale nie można było nic wpisać w system. Nie ma co analizować po fakcie i denerwować się na zapas, skoro lekarz powtarzał, że jest ok :)

Moj od niedzieli zaczyna nocki, też tego nienawidze. Często wtedy śpie z córką :D

Dziewczyny leże w łóżku i chyba coś czuje w brzuchu!! Chociaż nie jestem pewna, czy to nie wzdęcia hahajaj [emoji14]
Ja się zwyczajnie boję bo miałam problemy z sercem i często kończyło się jazdą karetka do szpitala, niby to jakieś ataki na tle nerwowym, wtedy się dusze.. dlatego zawsze jak mam zostać sama to wpadam w panikę, odkąd jestem w ciąży jest trochę lepiej bo sobie tłumaczę że teraz co by sie nie działo muszę się uspokoić dla bobasa ale i tak strach.
Ale Ci zazdroszczę, też bym już chciała poczuć fasolke :)

reklama
Tak, dokladnie 9 marca, liczylam najpierw termin porodu na kalkulatorze, wyszlo 18 grudnia i tak ustawilam suwaczek i wyszlo 13+2 :D juz glupia jestem z tego...a moze dlugosc cykli ma wplyw? Bo trzeba podawac na kalkulatorze...

Wejdz na suwaczki z baby boom one jeszcze takie realne :D wszystkie inne cuda mi pokazywały hihi ten mi sie zgadza z om :) bo z usg juz nie

Do góry