reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Kochane proszę powiedzcie mi czy wszystko jest ok? Jeśli chodzi o łożysko. Czy powinnam się martwić?

Załączniki

• A82D480A-0794-4368-B7A2-DA0C01AB4627.jpeg
    A82D480A-0794-4368-B7A2-DA0C01AB4627.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 127
Hej mamuśki dzisiaj sie czuje strasznie gruba i mam wrażenie ze moj brzuch jest ogromny.....a gdzie tu do grudnia
A ja zawsze na wieczor zaczynam sie gorzej czuc i jakas taka wzdeta jestem :hmm:
Teraz mnie boli żołądek, wiem juz, ze nie mogę sie przejadac na wieczor, ale mimo wszystko, ciągle coś :no2:

Z tyłu to jak dla mnie super, ja miałam z przodu i bardzo słabo czułam ruchy dziecka, w tej ciąży znowu mam z przodu. Tym, że nisko, nie przejmowałabym się na tak wczesnym etapie, bo chyba może jeszcze się unieść, a lekarz nic nie mówił?

Powiedział mi że wszystko jest dobrze i że on nie widzi już tutaj ciąży zagrożonej. Wcześniej brałam luteinę. To teraz powiedział mi że tez już nie muszę.
Wiec chyba jest ok. Ale wolałam się upewnić. Bo tak trochę przestraszyłam się tego ułożenia.

Hehe ja tez do lusterka nie raz sie golilam :) rozne metody probowalam :D

U mnie zawsze tylko jedno danie :) hah kto by dwa u mnie zjadl jak nawet jedno ciezko idzie :D

Ja tez paznokci nie maluje ale za tydzien wesele to juz trzeba bedzie :) jutro pewnie sie bede meczyc zeby jakas sukienke znalesc bo jeszcze zadnej nie mam :)
U mnie kochana dwa chleby nie starczaja a chłopaki maja dopiero 10 i 8,5 lat[emoji23] wiec dwa dania to Pikuś heheh

reklama
Do góry