reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

kurcze jak ja bym chciala juz miec taki ladny ciazowy brzuszek :( dopiero 15 tc leci a tu jeszcze kupa czasu :( umnie cos juz widac nawet wiecej niz cos ale tak naprawde to nie wyglada jak cioazowy tylko jak bym sie najadla i mnie wydelo :) dzisiaj cos mnie boli na dole brzucha jak kaszle albo jak pozycje zmienie w nocy to ze 2 razy mnie taki ala skurcz w podbrzuszu zlapal. :(
Ciesz się. Ciesz się chwilą! Naprawdę, jeszcze będziesz tego brzucha miała dość, gdy nie będziesz mogła zapiąć w grudniu zimowych butów :D
To samo chciałam napisać [emoji1]
Potem będzie chciała aby już urodzić bo zacznie się męczyć i ciężko będzie się zapiąć lub ubrać buty [emoji16]
Efekty dzisiejszego powera :) zaczal sie 12tc i dostałam niezłej energii :D Zobacz załącznik 867279
Boże slinotoku dostałam [emoji1]
Ja mam dalej zupe gulaszowa, wiec dzis laba od gotowania ;) ale spac mi sie chce znowu, a za godzine musze po młodego do przedszkola i jeszcze do urzedu wyorbic mu dowód :crazy:

Do tego ciagle cos bym jadla, zjadlam juz obiad, kawal ciasta i dalej chodze i szukam...a musze sie pilnowac, bo tym razem nie chcę miec na plusie 25kg:errr:

Chcialam sie jeszcze córką pochwalic, razem ze swoją grupą zdobyli srebrne medale na mistrzostwach polski mazoretek :)
Super masz córkę, gratuluję [emoji4]

Ja zaraz lecę bo dziecko, musze gdzieś po drodze kupić czereśnie, takie mam parcie ostatnio i na sok wiśniowy.

reklama
Ja mam dalej zupe gulaszowa, wiec dzis laba od gotowania ;) ale spac mi sie chce znowu, a za godzine musze po młodego do przedszkola i jeszcze do urzedu wyorbic mu dowód :crazy:

Do tego ciagle cos bym jadla, zjadlam juz obiad, kawal ciasta i dalej chodze i szukam...a musze sie pilnowac, bo tym razem nie chcę miec na plusie 25kg:errr:

Chcialam sie jeszcze córką pochwalic, razem ze swoją grupą zdobyli srebrne medale na mistrzostwach polski mazoretek :)
Wow :) Super córeczka :)

Ja się niczym jeszcze nie smaruje, w poprzedniej ciąży smarowałam się oliwka bambino, nic nie pomogła, brzuch wkoło pempka jak tygrys. Dodatkowo wszystkie ciuchy które nosiłam i pościel musiałam wywalić bo nie dość że plamy to jeszcze śmierdzieć zaczely i żadne środku na to nie działały.

Ja się niczym jeszcze nie smaruje, w poprzedniej ciąży smarowałam się oliwka bambino, nic nie pomogła, brzuch wkoło pempka jak tygrys. Dodatkowo wszystkie ciuchy które nosiłam i pościel musiałam wywalić bo nie dość że plamy to jeszcze śmierdzieć zaczely i żadne środku na to nie działały.

No właśnie po niektórych balsamach do ciała strasznie śmierdzą ubrania... długo nie wiedziałam z czego to. Smaruje brzuch różnymi oliwkami i na szczęście smrodu nie ma. Na pewno balsam z neutrogeny powoduje ten smród, niby drogi a taka chemia...

Ciesz się. Ciesz się chwilą! Naprawdę, jeszcze będziesz tego brzucha miała dość, gdy nie będziesz mogła zapiąć w grudniu zimowych butów :D

To samo chciałam napisać [emoji1]
Potem będzie chciała aby już urodzić bo zacznie się męczyć i ciężko będzie się zapiąć lub ubrać buty [emoji16] Boże slinotoku dostałam [emoji1]
Super masz córkę, gratuluję [emoji4]

Ja zaraz lecę bo dziecko, musze gdzieś po drodze kupić czereśnie, takie mam parcie ostatnio i na sok wiśniowy.

Ubieranoe butow to jeszcze nic ale ogolic sie tam na dole :D trzeba sie nagimnastykowac a w koncu i tak " na oko" albo maz musi pomoc :D

kurcze jak ja bym chciala juz miec taki ladny ciazowy brzuszek :( dopiero 15 tc leci a tu jeszcze kupa czasu :( umnie cos juz widac nawet wiecej niz cos ale tak naprawde to nie wyglada jak cioazowy tylko jak bym sie najadla i mnie wydelo :) dzisiaj cos mnie boli na dole brzucha jak kaszle albo jak pozycje zmienie w nocy to ze 2 razy mnie taki ala skurcz w podbrzuszu zlapal. :(
To znaczy ze rosnie i sie naciaga macica. Tez mam takie klucia przy kichnieciu lub kaszlu

reklama

Oooo gratulacje. Sliczna księżniczka[emoji7]

Do góry