kurcze jak ja bym chciala juz miec taki ladny ciazowy brzuszekdopiero 15 tc leci a tu jeszcze kupa czasu
umnie cos juz widac nawet wiecej niz cos ale tak naprawde to nie wyglada jak cioazowy tylko jak bym sie najadla i mnie wydelo
dzisiaj cos mnie boli na dole brzucha jak kaszle albo jak pozycje zmienie w nocy to ze 2 razy mnie taki ala skurcz w podbrzuszu zlapal.
![]()
To samo chciałam napisać [emoji1]Ciesz się. Ciesz się chwilą! Naprawdę, jeszcze będziesz tego brzucha miała dość, gdy nie będziesz mogła zapiąć w grudniu zimowych butów![]()
Potem będzie chciała aby już urodzić bo zacznie się męczyć i ciężko będzie się zapiąć lub ubrać buty [emoji16]
Boże slinotoku dostałam [emoji1]
Super masz córkę, gratuluję [emoji4]Ja mam dalej zupe gulaszowa, wiec dzis laba od gotowaniaale spac mi sie chce znowu, a za godzine musze po młodego do przedszkola i jeszcze do urzedu wyorbic mu dowód
Do tego ciagle cos bym jadla, zjadlam juz obiad, kawal ciasta i dalej chodze i szukam...a musze sie pilnowac, bo tym razem nie chcę miec na plusie 25kg
Chcialam sie jeszcze córką pochwalic, razem ze swoją grupą zdobyli srebrne medale na mistrzostwach polski mazoretek![]()
Ja zaraz lecę bo dziecko, musze gdzieś po drodze kupić czereśnie, takie mam parcie ostatnio i na sok wiśniowy.