kurcze jak ja bym chciala juz miec taki ladny ciazowy brzuszek dopiero 15 tc leci a tu jeszcze kupa czasu umnie cos juz widac nawet wiecej niz cos ale tak naprawde to nie wyglada jak cioazowy tylko jak bym sie najadla i mnie wydelo dzisiaj cos mnie boli na dole brzucha jak kaszle albo jak pozycje zmienie w nocy to ze 2 razy mnie taki ala skurcz w podbrzuszu zlapal.
To samo chciałam napisać [emoji1]Ciesz się. Ciesz się chwilą! Naprawdę, jeszcze będziesz tego brzucha miała dość, gdy nie będziesz mogła zapiąć w grudniu zimowych butów
Potem będzie chciała aby już urodzić bo zacznie się męczyć i ciężko będzie się zapiąć lub ubrać buty [emoji16]
Boże slinotoku dostałam [emoji1]Efekty dzisiejszego powera zaczal sie 12tc i dostałam niezłej energii Zobacz załącznik 867279
Super masz córkę, gratuluję [emoji4]Ja mam dalej zupe gulaszowa, wiec dzis laba od gotowania ale spac mi sie chce znowu, a za godzine musze po młodego do przedszkola i jeszcze do urzedu wyorbic mu dowód
Do tego ciagle cos bym jadla, zjadlam juz obiad, kawal ciasta i dalej chodze i szukam...a musze sie pilnowac, bo tym razem nie chcę miec na plusie 25kg
Chcialam sie jeszcze córką pochwalic, razem ze swoją grupą zdobyli srebrne medale na mistrzostwach polski mazoretek
Ja zaraz lecę bo dziecko, musze gdzieś po drodze kupić czereśnie, takie mam parcie ostatnio i na sok wiśniowy.