reklama
Mamusia96
Fanka BB :)
Super a reszta wszystko wporzadku? Przyziernosc itd?
Wiecie tak sie ostatnio zastanawialam nasze dzieciaki sa mierzone takjakby bez nog tzn ze sa troszke dluzsze niz lekarz mowi czyli ze juz ok. 10 cm maja hihi
Tak powiedział że wszystko jest dobrze tylko jest malutka i że powinnam mieć mały brzuszek
Sabi32
Super ja tez licze, ze w poniedziałek dowiem sie kto tam w brzuszku siedziTak powiedział że wszystko jest dobrze tylko jest malutka i że powinnam mieć mały brzuszek
Miala lekarka jakies wwątpliwości co do plci? Czy ladnie bylo widac?
PatkaPatka
Który tc u Ciebie? Może pisałaś ale jak tak to przeoczyłam..Tak powiedział że wszystko jest dobrze tylko jest malutka i że powinnam mieć mały brzuszek
motylkowelove
Fajnie by było gdyby wszystkie suwaczki miały
A można je dodawać (u siebie) i podglądać (u innych) na telefonie (aplilacja?) [emoji5]Fajnie by było gdyby wszystkie suwaczki miały
Ja korzystam tylko tak [emoji6]
Sabi32
Na zdjeciu z usg jest zdaje sie napisane, ze skonczony 11 tydz, jesli sie myle, to wyprowadzcie mnie z bleduKtóry tc u Ciebie? Może pisałaś ale jak tak to przeoczyłam..
Ja bym zrobila suwaczek, ale nie wiem jak
PatkaPatka
Wchodzisz na stronę "suwaczki" https://www.suwaczki.com/ robisz suwak, kopiujesz link i wstawiasz w sygnature Na forum sygnature znajdziesz po wejściu w swój nik w prawym górnym rogu.Na zdjeciu z usg jest zdaje sie napisane, ze skonczony 11 tydz, jesli sie myle, to wyprowadzcie mnie z bledu
Ja bym zrobila suwaczek, ale nie wiem jak
reklama
motylkowelove
Ja na apce nie widze :/ ale korzystam tez z kompa