reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja z witamin biorę Pregna plus i kwas foliowy [emoji4]
Co do szczepień nie szczepilam na pneumokoki chociaż miałam teraz możliwość bo są refundowane dla dzieci od rocznika 2013 tak mi pielęgniarka w przychodni powiedziała ale ja się bałam bo znam dużo osób których dzieci miały NOP , rotawirus szczepilam i byłam zadowolona bo młody nie przechodził ciężko jelitowek dwu dniowa góra [emoji4]
Ta pogoda tak działa na nas chyba bo spać to mi też się chce [emoji23]

A czemu to i to? Lekarz ci zlecił? Bo w pragnie samej jest już wystarczająco kwasu foliowego i to w obu wersjach zależnie od przyswajania.

reklama
Witajcie.
Ja jak rano sie obudze to juz zasnac nie moge tylko czekam az Dzidź sie obudzi i da znac ze wszystko jest ok. Krece sie w kolko w łóżku i czekam az sie obudzi [emoji23] jade ze starszym dzisiaj na usg brzucha wiec do szkoly nie idzie, niestety autobusem. A tak tego nie nawidze[emoji33]

A ośmiornice też zrobisz? [emoji7]

Robilam raz tez juz dawno :) jej akurat juz nie ma hehe tylko ona taka bardziej z okragla glowa :D

Eh moj maz szedl do pracy i sie obudzilam, nie moge juz zasnac a pasowaloby bo bede nie do zycia :)

Załączniki

• 19417541_188805098320589_4569828534491217335_o.jpg
    19417541_188805098320589_4569828534491217335_o.jpg
    112,1 KB · Wyświetleń: 82
Cześć dziewczyny ;) macie też tak, że przy siusianiu Was kłuje? Jak od wczoraj jak sikam to czuje takie coś jakby ktoś mi drut wbijał tam w środku i nie wiem czy powinnam się martwić czy raczej to normalne?

Cześć dziewczyny ;) macie też tak, że przy siusianiu Was kłuje? Jak od wczoraj jak sikam to czuje takie coś jakby ktoś mi drut wbijał tam w środku i nie wiem czy powinnam się martwić czy raczej to normalne?

Ja tak mam od czasu do czasu. Niby to normalne. O ile nie towarzyszy przy tym pieczenie/ swędzenie.

Ja tak mam od czasu do czasu. Niby to normalne. O ile nie towarzyszy przy tym pieczenie/ swędzenie.
To takie coś nie mające związku z pieczeniem czy swędzeniem nie jak na infekcje, tylko takie kłucie w podbrzuszu.. dziwne uczucie i bardzo nieprzyjemne.. od razu po sikaniu puszcza. Może jakiś skurcz?

reklama
Robilam raz tez juz dawno :) jej akurat juz nie ma hehe tylko ona taka bardziej z okragla glowa :D

Eh moj maz szedl do pracy i sie obudzilam, nie moge juz zasnac a pasowaloby bo bede nie do zycia :)
To ja taką poproszę [emoji7] jeśli będziesz miała czas [emoji6] tylko nie wiem jeszcze jaki kolor będzie potrzebny...

Do góry