Kolezanka ma racje sa takie bezzapachowe preparaty i naprawdę skutecznie działają moja corka w trzeciej klasie towarzystwo miala w głowie z częstotliwością co 3 tygodnie az sie o sanepid odbiło w szkole bo sie matki wszystkie wkurzyly lec do apteki napewno cos Ci doradza...Kochana mój młody po nowym roku wszy załapał że szkoły, ogolilam na krociutkim, poleciałam do apteki po preparat, nałożyłam wszystkim w domku, w ogóle bezzapachowy miałam, taki bardzo oleisty, po 5 min wszyscy głowy mieli umyć (najpierw wy zjeść drobnym grzebykiem) I po sprawie. Popralam koce I pościel i ręczniki i wszystko cacy a młody czysty, głowa codziennie myta , zadbany a i tak złapał.... Więc to nie od brudu
reklama
bardzo fajny, ciekawa jestem, jak bedzie z Tobą wspolpracowac dawaj znać, jak już dotrzeKupiłam sobie nowy doppler. Mąż sam mnie zachęcał i dał połowę Stary nadaje się do kosza, niedawno próbowałam go użyć i ledwo wyłapałam własne serce, szkoda moich nerwów. Zapowiada się, że znowu późno poczuję ruchy, następne USG dopiero połówkowe, więc chętnie posłucham serduszka raz czy dwa w tygodniu
Taki:
Anet29
Fanka BB :)
To zgadamy sie blizej terminu
Ok pisz na priv
Dagaa11
Ja go mam. Polecam bardzo bardzo!Kupiłam sobie nowy doppler. Mąż sam mnie zachęcał i dał połowę Stary nadaje się do kosza, niedawno próbowałam go użyć i ledwo wyłapałam własne serce, szkoda moich nerwów. Zapowiada się, że znowu późno poczuję ruchy, następne USG dopiero połówkowe, więc chętnie posłucham serduszka raz czy dwa w tygodniu
Taki:
motylkowelove
O matko to u mnie to tak nie ma aż [emoji16] mi się udało po tym specyfiką jogurcie i wodzie... w końcu od wczoraj rana a co dopiero 10 dni :ONie tylko... jak ja mi sie juz uda balastu pozbyc - srednio raz na 10 dni- to waga pokazuje 2kg mniej
G
gość 94049
Gość
A ja zapytam o łóżka piętrowe. Któraś planuje zakup? My chłopców przeniesiemy do jednego pokoju, młodszy oddaje swój dzidziusiowi. Chcemy im tam wstawić piętrowe łóżko. Muszą być barierki, bo chłopcy dynamicznie śpią.
Znalazłam coś takiego
Link do: Łóżka piętrowe Łóżko piętrowe Kubuś biały 80/190 – sklep internetowy Meblowiec.pl
Macie jakieś rady?
Znalazłam coś takiego
Link do: Łóżka piętrowe Łóżko piętrowe Kubuś biały 80/190 – sklep internetowy Meblowiec.pl
Macie jakieś rady?
G
gość 94049
Gość
@Kacprysiowo czuj się wywołana Co się dzieje?
reklama
motylkowelove
O jakie ładne łóżko [emoji4]