reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Apropo talentów grudniowych mam ja nie mam żadnego....ani szyć ani szydelkowac ani robic na drutach nie umiem jedyne co umiem to wkurzac mojego męża....on mowi ze jestem w tym mistrzynią

Hehe Zuzik nie jestes sama :) ja też nic a nic z prac ręcznych... chyba skupię się na nauce języka :D a i męża też mistrzowsko wkurzam [emoji16]

reklama
A ja zapytam o łóżka piętrowe. Któraś planuje zakup? My chłopców przeniesiemy do jednego pokoju, młodszy oddaje swój dzidziusiowi. Chcemy im tam wstawić piętrowe łóżko. Muszą być barierki, bo chłopcy dynamicznie śpią.
Znalazłam coś takiego
Link do: Łóżka piętrowe Łóżko piętrowe Kubuś biały 80/190 – sklep internetowy Meblowiec.pl

Macie jakieś rady?

Tez o tym myslalam ale chyba mamy jeszcze za male dzieci. Moja 4-latka ciagle przychodzi do nas w nocy wiec nie wyobrazam sobie zeby schodzila z gory sama w nocy :) a mlodsza spi dalej w lozeczku i tu zaczynaja sie schody hehe mamy maly pokoj i musimy zmiescic trojke dzieci :D

Tez o tym myslalam ale chyba mamy jeszcze za male dzieci. Moja 4-latka ciagle przychodzi do nas w nocy wiec nie wyobrazam sobie zeby schodzila z gory sama w nocy :) a mlodsza spi dalej w lozeczku i tu zaczynaja sie schody hehe mamy maly pokoj i musimy zmiescic trojke dzieci :D
Mój prawie 6-latek też do nas przychodzi. Zastanawiamy się czy to Go powstrzyma. Natomiast młodszy śpi całą noc. Oni maja małe pokoje i dwa łóżka u starszego czy mlidszego (bez różnicy) bardzo im go zagraca. Jedyne czego się obawiam to to o czym piszesz. O nocnych wędrówkach.

Mój prawie 6-latek też do nas przychodzi. Zastanawiamy się czy to Go powstrzyma. Natomiast młodszy śpi całą noc. Oni maja małe pokoje i dwa łóżka u starszego czy mlidszego (bez różnicy) bardzo im go zagraca. Jedyne czego się obawiam to to o czym piszesz. O nocnych wędrówkach.

My musimy najpierw kupic taka szafe narozna, a ta co mamy sprzedac, wtedy sie powinno wiecej miejsca zrobic, ewentualnie zmienic starszej lozko rozkladane na zwykle lub myslalam o takim lozku jak na drugim zdjeciu, oczywiscie dobrze by bylo jakby to dolne tez mialo jakies barierki :)

Załączniki

• 892d71f0b687b198c32316d56b9de28f.jpg
    892d71f0b687b198c32316d56b9de28f.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 85
  • piotrus-4-podwojne-drewniane-lozko-parterowe-dla-dzieci.jpg
    piotrus-4-podwojne-drewniane-lozko-parterowe-dla-dzieci.jpg
    139,9 KB · Wyświetleń: 93
@Kruszka moi chłopcy śpią na piętrowym łóżku już od wielu, wielu lat. Starszy miał jakieś 4 lata, gdy przeprowadził się na górę. Takie łóżko to dobre rozwiązanie, szczególnie gdy rodzeństwo dzieli że sobą pokój.

@Kruszka moi chłopcy śpią na piętrowym łóżku już od wielu, wielu lat. Starszy miał jakieś 4 lata, gdy przeprowadził się na górę. Takie łóżko to dobre rozwiązanie, szczególnie gdy rodzeństwo dzieli że sobą pokój.
Dziękuję za opinię :) Chłopcy się cieszą na takie rozwiązanie. Zobaczymy co będzie w praktyce;)

@Anet23 w Ikea są barierki do kupienia osobno. Może by pasowały...

@Dagaa11 no to kochana odpoczywaj :*bedzie dobrze na pewno:) Ja dam medal swojemu M bo jest taki bezkonfliktowy i mi odpuszcza i sie ze mnie smieje jak cos odwalam glupiego no tak mi lekko dzieki temu. Staram sie miec mega bezstresowa ciaze:)
@natka100 jak nastroje? Nie dzialasz z detektorem zeby sie uspokoic? Mi to tak pomaga: ) na 2 albo 3 dni ale przynajmniej sie nie stresuje niczym:)
Dzieki ,ze pytasz mam stresa jak zawsze przed wizyta .nie mam detektora, a z checia bym sprawdzila czy serce bije. Wogole dzisiaj mam doła i pół dnia przespałam .

@natka100 wydawalo mi sie ze pisalas ze sprawdzalas kiedys, ze tesciowa miala? Ojeny a czemu dol...obawiasz sie zegos z ciaza czy jakies prywatne obawy? Staraj sie nie stresowac, z ciaza bedzie wszystko super, a i reszta tez powoli bedzie sie ukladac:) moj M strasznie sie przejmuje, ogolnie wszystkim, od zawsze a ja wiem ze wszystko zawsze sie ulozy, szczegolnie jesli problemem nie jest zdrowie a i tu zawsze staram sie pozytywnie. stay calm and be happy:)

reklama
Do góry