reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

To takie coś nie mające związku z pieczeniem czy swędzeniem nie jak na infekcje, tylko takie kłucie w podbrzuszu.. dziwne uczucie i bardzo nie przyjemne.. od razu po sikaniu puszcza. Może jakiś skurcz?
Ja tak mam. Taki choćby skurcz. Chodze przez to często do wc. Nie wiem co to. Akurat robilam wczoraj badanie moczu i wyszko ok, poza podwyzszonym ph. A to uczucie masz ciągle- bo ja nie codziennie
?

reklama
Ja tak mam. Taki choćby skurcz. Chodze przez to często do wc. Nie wiem co to. Akurat robilam wczoraj badanie moczu i wyszko ok, poza podwyzszonym ph. A to uczucie masz ciągle- bo ja nie codziennie
?
Jak mocno przeciągne podróż do toalety czyli na takim mocno obciążonym pęcherzu no i po nocy. Jak idę jak mi się lekko chce to tego nie mam. Uczucie takie właśnie jakby skurcz w łydkę łapał albo jak przy jajeczkowaniu, też zawsze mnie bolało.

Dzień dobry mamusie, powodzenia wszystkim wizytujacym :*

Ja dzisiaj jak tylko wstałam sprawdziłam serduszko dzidzi, bo coś jej nie czuje od wczoraj, ale bije ładnie więc jest ok :)
Obudziłam się z bardzo wypchnieta jedna strona podbrzusza, miękkie to to było ale ewidentnie taka kula jakby ktoś mi pod skórę balonik włożył.... Aż zdjęcie zrobiłam :)
Screenshot_20180614-063902.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180614-063902.jpg
    Screenshot_20180614-063902.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 325

Ja dzisiaj jak tylko wstałam sprawdziłam serduszko dzidzi, bo coś jej nie czuje od wczoraj, ale bije ładnie więc jest ok :)
Obudziłam się z bardzo wypchnieta jedna strona podbrzusza, miękkie to to było ale ewidentnie taka kula jakby ktoś mi pod skórę balonik włożył.... Aż zdjęcie zrobiłam :) Zobacz załącznik 867177

O mamo :) ale fajnie. W którym jestes tygodniu? Ja nie czuje kompletnie nic i brzuch mam tylko taki wydęty jakbym sie najadła :( (12tc)

Obudziłam się z bardzo wypchnieta jedna strona podbrzusza, miękkie to to było ale ewidentnie taka kula jakby ktoś mi pod skórę balonik włożył.... Aż zdjęcie zrobiłam :) Zobacz załącznik 867177
Niesamowite!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ja rano mam plasko ale tez czasem czuje kile po jednej stronie. Tylko ja po lewej

Hejo!
Syn dziś pojechal na szkolna wycieczke wiec mam cały dzień lenistwa :).

Dziewczyny podziwiam te Wasze talenty manualne. Woww :D... Cudeńka robicie.

Patka wczoraj w nocy jak wstałam w nocy do toalety to myślałam ze siku nie zrobie tak mnie własnie zakuło mocnooo. Dziś rano tez :-( :(. Nawet myślałam czy nie leciec badnia moczu zrobic... Ale skoro nie jestem z tym sama wstrzymam się do przyszlego tyg do wizyty. Moze dzidzi uciska nam pecherz...

Marta gratki :) to teraz tylko się rozkoszowac ciaza ;). Super :).

Juli ale cudniasty widok. Dzidzi mamie pupke z rana pokazalo... Hihi slodziak :laugh2:.

Miłego :biggrin2:!

@natka100 wydawalo mi sie ze pisalas ze sprawdzalas kiedys, ze tesciowa miala? Ojeny a czemu dol...obawiasz sie zegos z ciaza czy jakies prywatne obawy? Staraj sie nie stresowac, z ciaza bedzie wszystko super, a i reszta tez powoli bedzie sie ukladac:) moj M strasznie sie przejmuje, ogolnie wszystkim, od zawsze a ja wiem ze wszystko zawsze sie ulozy, szczegolnie jesli problemem nie jest zdrowie a i tu zawsze staram sie pozytywnie. stay calm and be happy:)
Nie nigdy nie sprawdzałam pomyliłaś mnie z kimś innym. Mam dola bo wcześniej czulam pykniecia w brzuchu a teraz nic.

reklama

Wow super

Do góry