reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Kochana mój młody po nowym roku wszy załapał że szkoły, ogolilam na krociutkim, poleciałam do apteki po preparat, nałożyłam wszystkim w domku, w ogóle bezzapachowy miałam, taki bardzo oleisty, po 5 min wszyscy głowy mieli umyć (najpierw wy zjeść drobnym grzebykiem) I po sprawie. Popralam koce I pościel i ręczniki i wszystko cacy :) a młody czysty, głowa codziennie myta , zadbany a i tak złapał.... Więc to nie od brudu
Kolezanka ma racje sa takie bezzapachowe preparaty i naprawdę skutecznie działają moja corka w trzeciej klasie towarzystwo miala w głowie z częstotliwością co 3 tygodnie az sie o sanepid odbiło w szkole bo sie matki wszystkie wkurzyly lec do apteki napewno cos Ci doradza...

reklama
Kupiłam sobie nowy doppler. Mąż sam mnie zachęcał i dał połowę ;) Stary nadaje się do kosza, niedawno próbowałam go użyć i ledwo wyłapałam własne serce, szkoda moich nerwów. Zapowiada się, że znowu późno poczuję ruchy, następne USG dopiero połówkowe, więc chętnie posłucham serduszka raz czy dwa w tygodniu :)

Taki:
image.png
bardzo fajny, ciekawa jestem, jak bedzie z Tobą wspolpracowac :) dawaj znać, jak już dotrze :):)

Kupiłam sobie nowy doppler. Mąż sam mnie zachęcał i dał połowę ;) Stary nadaje się do kosza, niedawno próbowałam go użyć i ledwo wyłapałam własne serce, szkoda moich nerwów. Zapowiada się, że znowu późno poczuję ruchy, następne USG dopiero połówkowe, więc chętnie posłucham serduszka raz czy dwa w tygodniu :)

Taki:
image.png
Ja go mam. Polecam bardzo bardzo! :)

reklama
Do góry