reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Pamiętaj, by dużo pić, bo błonnik Cię zapcha zamiast udroznic ;)

Też mam uszyty kocyk. Minky i bawelna. Był z nami na jednym wyjeździe, a teraz poczeka na nowego lokatora.

Wlasnie taki planuje kupic i poduszke, cieplejszy jest ten material minky od bawelny? caly czas sie nad tym zastanawiam :)

No wypiłam to laxi mama jem jogurt dosypałam nasiona chia i otręby owsiane i coś mi przewraca w jelitach moze się uda :D kuźwa oczekiwanie jak na jakąś nagrode Zobacz załącznik 867086

Czy tylko ja mam takie problemy ? :O
Nie tylko... jak ja mi sie juz uda balastu pozbyc - srednio raz na 10 dni- to waga pokazuje 2kg mniej ;)

Wlasnie taki planuje kupic i poduszke, cieplejszy jest ten material minky od bawelny? caly czas sie nad tym zastanawiam :)
Różne są bawełny. Minky przede wszystkim jest sztuczny, robiłam kocyk wypełniony cienka wata, gruba i bez. W ogóle minky jest niewdzieczny do szycia. Ja wolę bawełniane kocyki. Mój M kupił mi dla młodszego do szpitala dodatkowy kocyk bawełniany. Taki szary z psami żółtymi i chyba niebieskimi. Miałam tam jeden cienki i uważałam, że to za mało. Mówię mu, że strasznie brzydki, a stał się moim ulubionym kocykiem :D
Z moich dzieciowych uszytków najbardziej lubiłam matę, która usxykam starszego czerwono czarno biala. Niestety pożyczyłam ją kuzynce a Ona oddała gdzieś dalej, bo jej syn nie używał... Strasznie mi jej żal, bo włożyłam w nia dużo pracy i serca....

@Dagaa11 no to kochana odpoczywaj :*bedzie dobrze na pewno:) Ja dam medal swojemu M bo jest taki bezkonfliktowy i mi odpuszcza i sie ze mnie smieje jak cos odwalam glupiego no tak mi lekko dzieki temu. Staram sie miec mega bezstresowa ciaze:)
@natka100 jak nastroje? Nie dzialasz z detektorem zeby sie uspokoic? Mi to tak pomaga: ) na 2 albo 3 dni ale przynajmniej sie nie stresuje niczym:)

reklama
Kupiłam sobie nowy doppler. Mąż sam mnie zachęcał i dał połowę ;) Stary nadaje się do kosza, niedawno próbowałam go użyć i ledwo wyłapałam własne serce, szkoda moich nerwów. Zapowiada się, że znowu późno poczuję ruchy, następne USG dopiero połówkowe, więc chętnie posłucham serduszka raz czy dwa w tygodniu :)

Taki:
image.png

Do góry