reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny co myślicie o całym czarnym wózku? Chodzi mi o brudzenie się oraz czy ten czarny nie za bardzo przyciąga słońce? To moja pierwsza ciąża i kompletnie nie znam się na wózkach, a chcę powoli zrobić listę rzeczy, które muszę kupić za kilka miesięcy :)
IMG_0702.JPG

Załączniki

• IMG_0702.JPG
    IMG_0702.JPG
    143,4 KB · Wyświetleń: 359
reklama
Juz pytalam ale zapytam jeszcze raz, w niedziele jedziemy do zoo do Krakowa a po drodze mamy Wieliczke i Bochnie myslicie ze zjazd do kopalni soli by mi nie zaszkodzil? Czy lepiej udac sie do Ojcowa i tam pozwiedzac na spokojnie? :D

Ja bym się bala Wieliczki ze względu na skoki ciśnienia i wybrałabym Ojców, ale znawca nie jestem :(...

Juz pytalam ale zapytam jeszcze raz, w niedziele jedziemy do zoo do Krakowa a po drodze mamy Wieliczke i Bochnie myslicie ze zjazd do kopalni soli by mi nie zaszkodzil? Czy lepiej udac sie do Ojcowa i tam pozwiedzac na spokojnie? :D
Szczerze ponoć kopalnia soli to sam jod a to mega zdrowe w ciazy :)

Dziewczyny co myślicie o całym czarnym wózku? Chodzi mi o brudzenie się oraz czy ten czarny nie za bardzo przyciąga słońce? To moja pierwsza ciąża i kompletnie nie znam się na wózkach, a chcę powoli zrobić listę rzeczy, które muszę kupić za kilka miesięcy :) Zobacz załącznik 864546
Pstrawe kolory przyciągają robaki i szybko się brydża, na bieli kremie i popielu od razu widać każda plamke, czerń z kolei bardzo się nagrzewa w lato... Nie ma wózka idealnego :* każdy kolor Ma wady, grunt byś TY była zadowolona :)

reklama
Mimo wszytsko dziewczyny ja bym się bala. Moze dlatego ze wiem co to problemy z ciśnieniem.... Anet zapytała. Ja wyraziłam swoje zdanie... I TYLE!

Do góry